منو دوستم(کلاس یازدهمیم) ۴ روز پیش بعد از ۱/۵ سال رفتیم سینما و بعدش رفتیم کافه ی چی بخوریم. دوستم چون چادریه دید روش نمیشد بیاد تو کافه، گفت رو یکی از میزای بیرون بشینیم.دوستم تنها نشست و من رفتم تو کافه سفارش بدم هی در حال رفت و آمد بودم چون کارت پول همرام نبود و به مامانم گفتم پول بیاره چند بار رفتم اومدم... دوستم عجله داشت هی میگفت کی سفارش آماده میشه و من تعجب کرده بودم چرا انقدر هوله...حالا دوستم داشتیم برمیگشتیم خونه تو راه بهم میگه میز بقلیش ک ۲ تا مرد حدودا ۲۸ ساله اینا بودن عمدا شروع میکنن بلند حرف زدن و دوستم و من ک در حال رفت و آمد به تو و بیرون کافه بودم نگاه میکنن و یکی شون به اون یکی میگه باید دو تا تخت دو نفره و یه خونه ک ۴،۵ نفر توش جا شن با ماشین بخریم حالا بگو چییییییی کمههههههه؟؟؟؟؟؟؟ چی کمهههههههه؟؟؟!!!!🤢🤢🤮🤮🤮🤮 دوستم میگفت کثافت چند بار تکرار کرد... خداروشکر دوستم چون اینا رو شنیده بود به بهونه سرما اومد تو و سفارش و تو کافه خوردیم...میگفت هنوز حرفاشون ادامه داشت🤢🤢
به دوستم گفتم چرا یواشکی بهم نگفتی اگه میگفتی ۱ دقیقه م اونجا نمیموندیم زود میرفتیم گفت ترسیدم بهت بگم بگیری بزنیشون...(چون میدونه من خط قرمزم این چیزاست و عصبی میشم)
حالم داره بهم میخورهههههه احساس تحقیر و خواری دارم😭😭😭😭😭آخه چرا باید دو تا دختر دبیرستانی یه روز میرن بیرون تفریح دو تا کثافت آشغال حیوون این جوری حرف بزنن؟؟؟؟؟!!!!!! تازه ما هنوز بچه ایم وقت درس خوندن مونه🥲
چرا همه مردا و پسرا به دخترا دیدگاه جنسی دارن؟!🤮😭😭
من از دوستام شنیده بودم تو خیابون بهشون گفتن بریم ویلا ولی آخه در این حد؟؟؟!!! تختتتتتتتت؟🤮🤮🤮🤮🤮😭😭😭😭
مگه نمیگن چادر بهترین پوششه و از شر آدمای مریض در امانی؟! دوستم ک چادری بود منم شالم تا جلو بود و موهام معلوم نبود کاپشن بلندم تنم بود...
تا حالا همچین چیز حال بهم زنی براتون پیش اومده؟!