2789
عنوان

متلک خیلی بد مردا😭🤮😔

729 بازدید | 9 پست

اول بگم ک من کاربر md1387 هستم و از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم ولی به درخواست خودم اکانتمو تا خرداد تعلیق کردم امروز مجبور شدم اکانت جدید بزنم...

خیلی حالم بده خواهشا قضیه رو بخونین و نظراتتون رو بگین

قبلا نوشتم پست اول میذارمش

منو دوستم(کلاس یازدهمیم) ۴ روز پیش بعد از ۱/۵ سال رفتیم سینما و بعدش رفتیم کافه ی چی بخوریم. دوستم چون چادریه دید روش نمیشد بیاد تو کافه، گفت رو یکی از میزای بیرون بشینیم.دوستم تنها نشست و من رفتم تو کافه سفارش بدم هی در حال رفت و آمد بودم چون کارت پول همرام نبود و به مامانم گفتم پول بیاره چند بار رفتم اومدم... دوستم عجله داشت هی میگفت کی سفارش آماده میشه و من تعجب کرده بودم چرا انقدر هوله...حالا دوستم داشتیم برمیگشتیم خونه تو راه بهم میگه میز بقلیش ک ۲ تا مرد حدودا ۲۸ ساله اینا بودن عمدا شروع میکنن بلند حرف زدن و دوستم و من ک در حال رفت و آمد به تو و بیرون کافه بودم نگاه میکنن و یکی شون به اون یکی میگه باید دو تا تخت دو نفره و یه خونه ک ۴،۵ نفر توش جا شن با ماشین بخریم حالا بگو چییییییی کمههههههه؟؟؟؟؟؟؟ چی کمهههههههه؟؟؟!!!!🤢🤢🤮🤮🤮🤮 دوستم میگفت کثافت چند بار تکرار کرد... خداروشکر دوستم چون اینا رو شنیده بود به بهونه سرما اومد تو و سفارش و تو کافه خوردیم...میگفت هنوز حرفاشون ادامه داشت🤢🤢

به دوستم گفتم چرا یواشکی بهم نگفتی اگه میگفتی ۱ دقیقه م اونجا نمیموندیم زود میرفتیم گفت ترسیدم بهت بگم بگیری بزنیشون...(چون میدونه من خط قرمزم این چیزاست و عصبی میشم)

حالم داره بهم میخورهههههه احساس تحقیر و خواری دارم😭😭😭😭😭آخه چرا باید دو تا دختر دبیرستانی یه روز میرن بیرون تفریح دو تا کثافت آشغال حیوون این جوری حرف بزنن؟؟؟؟؟!!!!!! تازه ما هنوز بچه ایم وقت درس خوندن مونه🥲

چرا همه مردا و پسرا به دخترا دیدگاه جنسی دارن؟!🤮😭😭

من از دوستام شنیده بودم تو خیابون بهشون گفتن بریم ویلا ولی آخه در این حد؟؟؟!!! تختتتتتتتت؟🤮🤮🤮🤮🤮😭😭😭😭

مگه نمیگن چادر بهترین پوششه و از شر آدمای مریض در امانی؟! دوستم ک چادری بود منم شالم تا جلو بود و موهام معلوم نبود کاپشن بلندم تنم بود...

تا حالا همچین چیز حال بهم زنی براتون پیش اومده؟!

شاید داشتن با خودشون حرف میزدن عزیزم فکرتو درگیر نکن

طلا که پاکه چه منتش به خاکه

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش...... سرگرم خودت، عاشق احوال خودت باش....... یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری ......راضی به همین چند قلم مال خودت باش .در جستوجوی کشف روان 😁😍 عشق آلمان و فرانکفورت 🫠 کراشم داستایوفسکی ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا عزیزم اهمیت نده این گوشت در اون گوشت دروازه باشه اگه بخوابی اهمیت بدی اعصابت خورد میشه

اوووو انقدر برای من این چیزا پیش میاد اهمیت نمیدم

مریض زیاد بیخیال

جلوی نگاه مریض با هیچ پوششی گرفته نمیشه

مشکل از پوشش شما نیست، جامعه پر از بیمار هست

متاسفانه این بار اول نیست که این چیزا رو میبینی بار آخرم نیس

سعی کن اهمیت ندی، هرچند واقعا تهوع آور و سخته

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

جلوی نگاه مریض با هیچ پوششی گرفته نمیشه مشکل از پوشش شما نیست، جامعه پر از بیمار هست متاسفانه این ...

بخدا اعصابم خورده حالم از دختر بودن بهم میخوره

از هر چی کافه س بدم میاد دیگه پامو تو کافه ها نمیذارم😭😭😭😭😭

جلوی نگاه مریض با هیچ پوششی گرفته نمیشه مشکل از پوشش شما نیست، جامعه پر از بیمار هست متاسفانه این ...

آخه انقدر بیمار؟!

خیلی اعصابم خورده حالم از دختر بودن بهم میخوره🤮🤮

دیگه پامو تو کافه ها نمیذارم😭😭😭😭

بیخیال بابا عزیزم اهمیت نده این گوشت در اون گوشت دروازه باشه اگه بخوابی اهمیت بدی اعصابت خورد میشه ...

شما تا حالا انقدر رکیک براتون پیش اومده؟!

نمی تونم اهمیت ندم من دختریم ک از رابطه و رل و ازدواج اینا متنفرم و هدفم مستقل شدن و رشته خوب قبول شدنه.. نمی تونم تحمل کنم دو تا مریض تحقیرم کنن

الان چند روزه نتونستم درس بخونم سر این موضوع🥲😢

بیخیال بابا عزیزم اهمیت نده این گوشت در اون گوشت دروازه باشه اگه بخوابی اهمیت بدی اعصابت خورد میشه ...

آخه این دیگه خیلییییی بد و واضح بود😭😭😭😭تا حالا اینجوری براتون پیش اومده؟! تعریف کنین

نمیتونم اهمیت ندم من دختریم ک از رابطه و رل و ازدواج اینا متنفرم و هدفم قبولی ی رشته خوب و مستقل شدنه نمیتونم تحمل کنم ی سری مریض حیوون تحقیرم کنن😭😭😭😭😭😭

شاید داشتن با خودشون حرف میزدن عزیزم فکرتو درگیر نکن طلا که پاکه چه منتش به خاکه

نه بابا دوستم میگه قبلش درباره خودشون حرف میزدن یهو ما رو نگاه کردن و بحثو عوض کردن

خودمم یه چادری از دهن شون شنیدم ولی چون هی می رفتم تو می اومدم بقیشو نشنیدم

مشکلم اینه ک چرا باید به ما متلک بندازن به بدحجابا نه؟!

تعجب میکنم دوستم ساکت موند

اگه خودم شنیده بودم پدرشونو درمیاوردممممم مریضاااااا