2777
2789

میگن‌گرونه.من که استفاده نکردم ولی دوستم جاریش حلوا درست کرده بود توشم این گرده رو ریخته بود همون ماه باردار شد

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم،  واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...

برای آقایون مناسبه این

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نخلیم😂 ولی جدا از  شوخی بوش عین ا.س.پ.ر.م هستش شوهرم ک داشت نخل بارور میکرد ب منم میگفت بیا بو کن ببین چ بویی داره 😂😂😂 من خنگ بازم متوجه نشدم

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

منم شنیدم نتیجه گرفتن ..برا مرد زن عالیه ..طبعش گرمه ...گرون هست ..اما لازم نیست ک یه عالمه بگیری ..ده تومان بگیر برا یک ماه کافیه ..اگه بوش اذیتت میکنه..بریز داخل کپسول ..من در حال اقدامم ..دارم مصرف میکنم...خدا کنه نتیجه بگیرم

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت
منم شنیدم نتیجه گرفتن ..برا مرد زن عالیه ..طبعش گرمه ...گرون هست ..اما لازم نیست ک یه عالمه بگیری .. ...

من با عسل قاطی کردم اتفاقا خیلی هم دوس دارم....من ۱۰ تومن گرفتم با یه کیلو عسل

منم شنیدم نتیجه گرفتن ..برا مرد زن عالیه ..طبعش گرمه ...گرون هست ..اما لازم نیست ک یه عالمه بگیری .. ...

فقط ۵روز از موعدم گذشته وقتی میخورم زیر دلم درد میگیره بعد خوب میشه....الانم خوردم تهوع گرفتم

فقط ۵روز از موعدم گذشته وقتی میخورم زیر دلم درد میگیره بعد خوب میشه....الانم خوردم تهوع گرفتم

خب اگه اقدام کردی ..الان منتظر نتیجه هستی ..نخور دختر خوب ..اگه خدا بخواد نی نی تو دلت باشه ..خیلی گرمه فکر نکنم خوردنش خوب باشه ..بعد پریودت بخور تا ۲۰قاعدگیت

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت

شما از گرده نتبجه گرفتی؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..