2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😥😥😥😥چقدر زیاد مال منم هم بلنده هم پره تقریبا.. فک کنم ۲تومن بشه ولی کو این پول😣😣

آره هزینش زیاده ولی میتونی پس انداز کنی 

یه سال خرجای اضافتو کم کنی راحت جور میشه 

یا صبر کن سال دیگه جای خریدای الکی عید پولتو خرج موهات کن

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل
مرسی عزیزم .❤❤ فرق کراتین با ریباندینگ چیه ؟ 

فدات

ریباندینگ برای موهای طبیعی و بدون رنگه و دائمه

اما کراتین برای موهای رنگ شده و آسیب دیدست و صافیش بعد شش ماه ازبین میره ولی به مجعدی اول نمیشه و معمولا بعد چندبار کراتین موها مثل ریباندینگ دائمی میشن

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل
فدات ریباندینگ برای موهای طبیعی و بدون رنگه و دائمه اما کراتین برای موهای رنگ شده و آسیب دیدست و ص ...

ممنون از توضیحت . فقط یه سوال دیگه😉😉

با ریباندینگم وقتی مو رشد میکنه بازم‌فره دیگه؟؟

اون قیمتی که شما گفتی واسه ریباندینگ بود یا کراتین؟ 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

گلم اگه خخخیلی فررر و وزه کراتین جواب نمیده باید صافی کنی بعد کراتین کنی اونوقت موهات ابریشم میشه    صافی خالی هم مثه دکلره مورو ب مرور ک ریشه گیری میکنی هر چند ماه  میسوزونه ب تدریج پس باید با کراتین انجام بدی ولی شک نکن موهات ابریشم میشه 

ممنون از توضیحت . فقط یه سوال دیگه😉😉 با ریباندینگم وقتی مو رشد میکنه بازم‌فره دیگه؟؟ اون قیمتی ک ...

بله فر درمیاد 

جفتش یه قیمته