2821
2789

من ۱۶۷ قدم با اینکه متوسطم از هشتاد درصد دوربریا بلند ترم

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۷۵

نه چرا اذیت شیم؟🙄

البته من تازه از نامزدم جدا شدم، یه چیزی که خیلی به چشم میومد قدامون بود که تقرببا همقد بودیم و اون کوتاه دیده میشد همش مبگفت بهم کاش قدش بلندتر بود

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و کامپبوتر خونده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

فشار جامعه؟ متوجه نشدم

قدم ۱۶۸ وبسیاهم راضی ام خوش هیکل

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

167 نه متوسط هستم ولی الان تو خیابون از نصف پسرای شهر بالاترم نمیدونم اونا زیادی قد کوتاهن یا من زیادی قد بلند

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

قدم ۱۷۶

تو بچگی و نوجوونی خیلی از حرفهای بقیه ناراحت میشدم و شبا گریه میکردم یکروز با مامانم راجبش حرف زدم و کلی گریه کردم شباش کلی با خودم کلنجار رفتم و تهش به این نتیجه رسیدم که این یک مزیته و تقریبا ۸۰,۹۰ درصد اون حرفها از سر حسادته و چرا من باید بخاطر یک نعمت ناراحت باشم و بعد از اون خودم رو پذیرفتم و دیگه حرفای بقیه مهم نیست و منو ناراحت نمیکنه

سلام دخترررررررررررم با تشکر

172

راضیم

هیچوقت چیزی از طرف جامعه گفته نشد که بخواد اذیتم کنه پاشنه بلندم زیاد میپوشم

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز