2821
2789
مرسی مهر مهربوندیروز شمال بودم دیفن و مهسا رو دیدم یعنی اینقد ازتو تعریف کردن من موندممگه تو چیکار ک ...

سلام تبسم جون خوبی

سایت میومدم بسته بود نمیدونستم چه زمانی بازه ببخش دیر جواب میدم

دیفن و مهسا عشقن ❤️🥹این همه لطف و عشق و مهربونی از قلب پاکشون میاد

الهی قسمت بشه منم بتونم ببینمشون و جواب این همه لطفشون رو بدم❤️❤️❤️❤️

تبی دلم برا جهندم گفتنت تنگ شده🥺❤️

کاش بازم دور هم جمع میشدیم اینجا🥺😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قشنگا

حالتون چطوره؟

چرا انقدر ساکتین ؟

چقدر قبلا خوب بود😢 ، من هرروز که بیدار میشدم اول به اینجا سر میزدم ، از حالتون باخبر میشدم و .... اما الان 😢😢

خدایا شکررررت 😙
سلام قشنگا حالتون چطوره؟ چرا انقدر ساکتین ؟چقدر قبلا خوب بود😢 ، من هرروز که بیدار میشدم اول به اینج ...

سلام آتی جان خوبی گلم

منم دلم تنگ شده واسه قبلا که دور هم جمع بودیم🥺

اینجا چون یه ساعتایی دیگه نمیشه پیام گذاشت دیگه بچه ها نمیان

پیام ها هم یکی در میون ثبت میشه

سلام آتی جان خوبی گلم منم دلم تنگ شده واسه قبلا که دور هم جمع بودیم🥺اینجا چون یه ساعتایی دیگه نمیشه ...

سلام عزیزم

خوبم شکر خدا

شما چطوری؟ پدرتون خوبن؟

اره چقدر بد شده 😢

کاش هر چه زودتر درست بشه

خدایا شکررررت 😙
عه 😬😬ما گروه جدید زدیم کهشما ها چطور نیومدین؟؟؟!!!!!!عجبا

سلام مادعوت نشدیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ای بابا بنده برگزیده نیستین حتما

حتمادگهicon حالت خوبه؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خداروشکر خوبم شماها چطورین

قربونت میگذره