2821
2789
عنوان

دعای مشلول

54 بازدید | 4 پست

کسی بوده صدبار دعای مشلول بخونه تو ۱۲ روز ولی نتیجه نگیره برای شفا که درمانی نداره

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توی ۱۲ روز ۱۰۰بار بخونی شفا میگیری؟

منم سوال پرسیدم وگرنه من که جواب نگرفتم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

من ۱۰۰ بار که نه ولی خوندم نتیجه داد، تعدادش دقیق یادم نیست واقعا حاجت میده عزیزم

من شش روزه شبا ده تا میخونم ولی نتبجه ندیدم هدیه میکنم به اماما خیلی استرس دارم زندگی واسه ام جهنم شده زندکی کردن واسه ام شده پراسترس و نگرانی

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز