2789
عنوان

باورم نمیشه

225 بازدید | 7 پست

یه خانومی تو مجردی با شوهرم دوست بوده بعد اون ازدواج میکنه الان دوتا بچه داره دو سال پیش شماره شوهرم گیراوروه بود یه مدت تماس داشتن با هم تا من فهمبدم و زنگ زدم بهش شوهرش جواب داد گفتم قصیه اینه شوهره اصلا نمیخواست قبول کنه الکی میگفت زنم مریضه بیمادستانه درحالی گه من میشناسم و میدونم دروغ میگفت

خلاصه شوهرم خطش و عوض کرد و به غلط کردن افتاد و تموم شد

الان مجدد اون خانومشماره جدید شوهر منو گیر اورده و یه پیام داده

دارم از عصبانیت میترکم چکار کنم مطمئنم شوهرم شروع کننده نبوده خااااک تو سر اون زن که دنبال مرد متاهله خاک توسرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماره شوهرت از کجا گیر آورده؟من این چیزا پیش بیاد حساب شوهرم میرسم ب بقیه کاری ندارم

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

تو باید دنبال صورت مسئله باشی

اینکه اون خانوم از کجا شماره همسر شما رو پیدا میکنه؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

همسر شما آدم متعهدی باشه نیاز به مراقبت شما نداره، خودش عقلش میرسه چیکار کنه

پس نیازی به عصبانیت نیست، فقط باید تماشا کنید و ببینید که واکنشش چیه

اگر واکنش درستی نداشت اون موقع باید ی تصمیم گیری مجدد درمورد موندن تو اون زندگی رو داشته باشید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

شماره شوهرت از کجا گیر آورده؟من این چیزا پیش بیاد حساب شوهرم میرسم ب بقیه کاری ندارم

شوهرم خیلی سر در نمیاره نمیخوام اگاه بشه که اون دوباره شمارشو گیر اورده

من بلاکش کردم بهد رفتم تو پیامای مسدودشده دیدم پیام داده یه اشناییت خیلی دوری داریم نمیخوام شر بشه نمیخوام شوهرم بفهمه که اون هنوز دنبالشه نمیدونم چکار کنم

تو شوهرت تا وقتی خودش نخواد اون خانم نمیتونه کاری کنه و باید شوهرتو مقصر بدونی نه کس دیگه ای رو و باید با شوهرت برخورد خیلی جدی و قاطعانه بکنی و حتی شده از خونه بزنی بیرون که بفهمه تاوان کارش چیه البته من جای شما بودم جدا میشدم

اون تمام زندگیم بود ولی من قسمتی از زندگیش
شوهرم خیلی سر در نمیاره نمیخوام اگاه بشه که اون دوباره شمارشو گیر اورده من بلاکش کردم بهد رفتم تو پ ...

ميدونم خیلی ناراحتی بهم ريختی دوس داری قبول کنی شوهرت کاملا بی گناه هست نمیدونم این مردا وزنای مریض خیانت کار چ مرگشون هست وقتی زن و مرد خوب دارن .پیگیری این چیزا آخرش ناراحتی خودته بنظرم حسابی حواست ب خودت سلامتی و تفریح و حال خوبت باشه خدای نکرده مریض نشی

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢