منم نیستم البته خونه زندگیرو حال ندارم واسه همین کارگر گفتم میاد قشنگ تمیز میشه خونم.
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
حالا من برام سواله که چرا دست بعضی ها تو تمیزی اینقدر سکه داره به قول قدیمی ها من خیلی تمیز میکنم جارو گردگیری پاک کردن گاز یا طی کشیدن اما اصلا به چشم نمیاد و خونم خیلی سریعععع بهم میریزه اعصابم واقعا داغون میشه حساس شدم هی راه میرم میگم چرا خونه کثیفه! وضع من بذاره من چیکار کنم؟؟؟؟
منم ده بیدارمیشم ولی شبا ساعت ۱۲ که بچه ها میخابن منم به خونه میرسم.اینجوری صب که پامیشم دیگه تمیزکاری ندارم.فقط صبونه و نهار و شام.هرشب تمیزکنی دیگه کارات روتین میشه .صبح هم که بلندمیشم اول لباسمو مرتب میکنم و یکم ارایش میکنم و دیگه مشغول خونه و بچه ها میشم
بیشتر ازیه ساعت وایمیسه سرپا ظرف بشوره...هزار بارم مامانم گفته هروعده رو همون ساعت بشور جمع نشن اخه چرا اینجور میکنی..تو به کی رفتی اخه..
به خودشم نمیرسه اصلا.نه به لباسش..نه به رنگ موهاش و اصلاح صورتش.همیشه که نباید برای مردها خوشگل کنیم.خودمونیم انسانیم و روحیه تنوع طلبی داریم.چرا به خودمون ظلم کنیم اخه؟
یعنی تنبل باشیم میره خیانت میکنه چرا موضع تایپک رو به انحراف میکشین
عزیزم من شوهرم آرایشگره میگه روزی ۱۰ تا مرد میان از خیانت میگن فقط به دلیل اینکه خانمشون تنبله.تو اجتماع خیلی داریم.فامیل ما نوه داشت ولی چون زنش به تنبلیش ادامه داد رفت زن گرفت
(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین