2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نیستم البته خونه زندگیرو حال ندارم واسه همین کارگر گفتم میاد قشنگ تمیز میشه خونم. 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

حالا من برام سواله که چرا دست بعضی ها تو تمیزی اینقدر سکه داره به قول قدیمی ها من خیلی تمیز میکنم جارو گردگیری پاک کردن گاز یا طی کشیدن اما اصلا به چشم نمیاد و خونم خیلی سریعععع بهم میریزه اعصابم واقعا داغون میشه حساس شدم هی راه میرم میگم چرا خونه کثیفه! وضع من بذاره من چیکار کنم؟؟؟؟

منم ده بیدارمیشم ولی شبا ساعت ۱۲ که بچه ها میخابن منم به خونه میرسم.اینجوری صب که پامیشم دیگه تمیزکاری ندارم.فقط صبونه و نهار و شام.هرشب تمیزکنی دیگه کارات روتین میشه .صبح هم که بلندمیشم اول لباسمو مرتب میکنم و یکم ارایش میکنم و دیگه مشغول خونه و بچه ها میشم

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
پس اگه شوهرامونم تنبل بودن ما هم خدایی نکرده بریم خیانت کنیم این چه حرفیه چیز چه ربطی به شقیقه داره

اصلا نمیشه مرد و با زن مقایسه کرد

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین

خواهرم ظرفاش جمع میشه 😣😣😣

بیشتر ازیه ساعت وایمیسه سرپا ظرف بشوره...هزار بارم مامانم گفته هروعده رو همون ساعت بشور جمع نشن اخه چرا اینجور میکنی..تو به کی رفتی اخه..

به خودشم نمیرسه اصلا.نه به لباسش..نه به رنگ موهاش و اصلاح صورتش.همیشه که نباید برای مردها خوشگل کنیم.خودمونیم انسانیم و روحیه تنوع طلبی داریم.چرا به خودمون ظلم کنیم اخه؟

یعنی تنبل باشیم میره خیانت میکنه چرا موضع تایپک رو به انحراف میکشین

عزیزم من شوهرم آرایشگره میگه روزی ۱۰ تا مرد میان از خیانت میگن فقط به دلیل اینکه خانمشون تنبله.تو اجتماع خیلی داریم.فامیل ما نوه داشت ولی چون زنش به تنبلیش ادامه داد رفت زن گرفت

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین
منم نیستم البته خونه زندگیرو حال ندارم واسه همین کارگر گفتم میاد قشنگ تمیز میشه خونم. 

هفتگی میاد...چقدر میدی بهش

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم

شما شوهرتون بهتون خرجی نمیده؟

مثلا نمیگین پول بده میخام برم ارایشگا؟

من هرماه ازش پول ارایشگامیگیرم و عادتش دادم غر نمیزنه.چون مردهاهم هرماه بدای اصلاح مو میرن دیگه...خوشحال هم میشه که خوبه به خودت میرسی.

تا خودت نخوایی نمیشه تغییر کنی