2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن سر خودتو شلوغ کنی

من وقتایی که سر کار میرم بهتر به خونه و زندگی و پخت وپز میرسم ولی وقتی بیکارم مدام به تاخیر میندازنم کارها رو،برای من هر چقدر وقتم کمتر باشه بهتر و به موقع تر کارها انجام میشه

رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا ‌شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بی‌نهایت را می‌دانست»  راوی زندگی وی می‌باشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.
خیلی معذرت میخوام ببخشید اینو میگم ولی خدایی نکرده ۱ بار شوهرت بهت خیانت کنه زرنگ میشی😔😕😕

پس اگه شوهرامونم تنبل بودن ما هم خدایی نکرده بریم خیانت کنیم این چه حرفیه چیز چه ربطی به شقیقه داره

من یک عدد کاربر سال92 هستم  

من صبح ۹ بیدار میشم...خانه دارم.

صبونه میخورم.بعد به کارای خونه و ناهار میرسم.یه دوش میگیرم..اگه خرید یا جایی دعوت باشم میرم اگر هم نه به مطالعه و چیزای دیگه میرسم.سعی کن اکتیو باشی برا خودت و روحیه ات بده.

سعی کن هر ماه بری ارایشگاه.در ماه ۵۰ تومن خرج خودت کنی از شوهرت چیزی کم نمیشه و فقیر نمیشین.بلکه روحیه هودت و همسرت باز میشه

من روزای که حالم خوب نیست بدتر زرنگ مبشم همه جارو تمیز میکنم حتی جاهایی که عقل جنم بهش نمیرسه 

شوهرم میگه باز گمان افتادی ولی درکل زیاد تمیز و وسواسی نیستم 

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم