2821
2789
عنوان

تزریق ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 38 پست
من تا حالا تزریق نکردم فدات دوس داشتم به بار امتحان کنم همین

اصلا امتحان نکن چن تا از دوستای من زدن ببخشید مثل سگ پشیمونن پوستشون داغون شده اون جذابیتو کیوت بودن چهرشون رفته کلا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا امتحان نکن چن تا از دوستای من زدن ببخشید مثل سگ پشیمونن پوستشون داغون شده اون جذابیتو کیوت بودن ...

من مشکلی نداره صورتم ولی ژل لب دوس دارم

صورتم تقریبا گرده چشمام رنگیه پوستمم روشنه

چه مارکی خوبه؟ منم شدید نیاز دارم

مهم نیس مارکش.برو پیش دکتر متخصص این کار. و ی مارک معمولی بزن. مهم اینه بدنت ژل رو جذب کنه یا ن .وگرنه مارک خ معمولی هم باشه اگ شارژش نکنی جذب میشه و تمام

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بخدا اصلاااا نمیزاره🤦🏼♀️

اینو بگم که مامان منم هم سن شما بودم اصلا نمیذاشت من 24 سالمه امسال تازه یه سی سی ژل تزریق کردم. چون سنت کمه برو پیش یه پزشک دلسوز که اگه لازم داری تزریق کنه متاسفانه خیلیا بخطر پول چیزی که مناسبت نباشه هم انجام میدن. سنت که بره بالا تاثیر بدی میزاره رو صورتت

من مشکلی نداره صورتم ولی ژل لب دوس دارم صورتم تقریبا گرده چشمام رنگیه پوستمم روشنه

خب همین نچرال بودن چهرت خیلی قشنگه مردم کاری میکنن که صورتشون بیبی فیس باشه بد ژل و اینا فق صورت خودتو داغون میکنی حالا ژل لب بزن ولی خیلی خیلی کم ولی جاهای دیگ صورتت واقعا داغون میشه بعدا