2821
2789

یه بینی که عمل نشده هم ترمیم میشه؟

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

منم میترسم یا میترسم بدتر بشه ولی آخه اصلا تغییر نکرده بینیم راضی نیستم برداشته مدل طبیعی عمل کرده ب ...

بابا اصلا دست نزن بدتر میشه حوصله داریا طبیعی خوبه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بینی که عمل نشده هم ترمیم میشه؟

اون دیگ میشه عمل اول هر ایرادی داشته باشه درست میکنن

بینی ترمیمی به بینی های میگن که یبار قبلا عمل شده ولی طرف راضی نیست یا بینیش تخریب شده

بابا اصلا دست نزن بدتر میشه حوصله داریا طبیعی خوبه

متنفرم من از طبیعی

آدم عمل میکنه که تغییر کنه بینی طبیعی همون بینی خوده ادمه فقط یکم خوش فرم شده چه فایده حیف اون همه پول!

2823
2791
2779
2792