2777
2789

نوستالژی های دهه شصت و هفتاد از خوراکی ها گرفته تا کتابا و کارتون های تلویزیونی

من بچه که بودم این ماشین بزرگا که صدای فیسسسسس میداد فک میکردم عین آدما میگو... زن 😂

شمام از افکار جالب بچگی تون بگین ❤️😋

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

من فک میکردم زن و شوهر کنار هم میخابن بچه دارمیشن فک میکردم نقاشی ماهی بکشم بذارم تو یخچال زنده میشه این البته تقصیر تبلیغ یخچال بود😁😁

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عنکبوت رو غلط گیری میکردم ک عروسش کنم ولی لباس عروسش کفنش بود      

خخخخ

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
من فک میکردم زن و شوهر کنار هم میخابن بچه دارمیشن فک میکردم نقاشی ماهی بکشم بذارم تو یخچال زنده میشه ...

منم فکر میکردم زن و شوهر در کنار هم بچه دار میشن

!!!

شووت بودیما

من عنکبوت رو غلط گیری میکردم ک عروسش کنم ولی لباس عروسش کفنش بود      

وای   شوهر من فامیله وقتی کوچیک بودیم هم بازی بودیم اونم پشه ها رو میگرفت به چشماشون غلطگیر میزد گاهی هم بالاشونو میکند 

همش میخوردن تو در و دیوار

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
منم فکر میکردم زن و شوهر در کنار هم بچه دار میشن !!! شووت بودیما

هیشکیم نبود از جهل درمون بیاره😢😂

من فک میکردم آدم بزرگا پی پی نمیکنن🙊

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔