2777
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 44 پست
دستت درد نکنه افرین بهت بران دعا میکنم من از این دید به مسائله نگاه نکرده بودم پس نمیخورم 

قربونت عزیزم

اخه دختر منم اینطوریه هرچی که حساسه فوری مقعدش میسوزه و بدنش جوش میزنه..

چشم ممنون اره بابا فقط اون و خرماس بقیشون که هیچ حساس نیس

ایشالا خوب میشه...اگر دیدی با حذف اونا از بین رفت رب کارخونه ای اصلا استفاده نکن از اونا که خودتون درست میکنید استفاده کن اگر مشکلی نداشت همونو استفاده کن مدتی..اگر دیدی با اونم میسوزه دیگه کلا گوجه و رب و سس قرمزو حذف کن از غذاتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا خوب میشه...اگر دیدی با حذف اونا از بین رفت رب کارخونه ای اصلا استفاده نکن از اونا که خودتون د ...

رب خونگی استفاده میکنیم ولی اگه برا بچم ضرر داشته باشه نمیخورم دیگه لطف بزرگی درحقم کردی ایشال... به مراد دلت برسی

رب خونگی استفاده میکنیم ولی اگه برا بچم ضرر داشته باشه نمیخورم دیگه لطف بزرگی درحقم کردی ایشال... به ...

مراد دلم سلامتی دخترمه

ایشالا همه بچه ها تنشون سالم باشه مامانا غصه نخورن

دکتر میگه حساسیت غذاییه؟ فقط یه دکتر بردیش.؟دختر منم تا سرما میخوره سینش اونجوری میشه

اره دکتر اطفال بردم..دکتر اسم و الرزی بردم اون برام لیست غذاهای مجازو نوشته فقط اونارو میخورم..ولی کامل حساسیش با رزیم غذاییم نرفته

اره دکتر اطفال بردم..دکتر اسم و الرزی بردم اون برام لیست غذاهای مجازو نوشته فقط اونارو میخورم..ولی ک ...

نگران نباش یه دکتر دیگه خوب پیدا کن یه مدت دیگه ببرش خودتم اصلا غذاهای حساسیت زا نخور مثلا اسفناج عسل سفیدا ی تخم مرغ توت ها و از این جور چیزا به امید خدا حل میشه از خدا میخوام به احترام این ماهش هیچ بچه ای مریض نشه

نگران نباش یه دکتر دیگه خوب پیدا کن یه مدت دیگه ببرش خودتم اصلا غذاهای حساسیت زا نخور مثلا اسفناج عس ...

اره عزیزم شش ماهه همینارو رعایت میکنم..خیلی ممنونم ازت..

الهی امین🙏