2777
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 44 پست
ازمایشاتش سالمه  عزیزم از کجا میتونم برا دخترم یه برنامه غذا روزانه پیدا کنم؟ البته تحت نظرپزش ...

عزیزم من میتونم کمکت کنم دخترت چندماهشه؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
پس اگر حساسیتش کمه پس بخاطر پرتحرکیشه...گوجه رو اگر مطمعنی اصلا بهش نده

قبل ازمایش به سوپش گوجه کم ریخته بودم شاید بخاطر همون حساسه اهان به خرما هم حساسیت داره وقتی بهش میدم یاخودم میخورم لای  پاهاش به شدت میسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من بردمش ازمایش دکتر گفت تو ازمایشه  چندوقت پیشم گوجه ریخنم غذاش حساسیت کرد کلا لای پاهاش ب ...

اهان پس خداروشکر چیز خاصی نیست..نگران وزنش نباش. بهاطر فعالیت زیادشع..خواهرزاده منم یجا بند نمیشه..22ماهشه 10...11 کیلوعه

اهان پس خداروشکر چیز خاصی نیست..نگران وزنش نباش. بهاطر فعالیت زیادشع..خواهرزاده منم یجا بند نمیشه..2 ...

وای باورت میشه دختر من میخواد بره اتاق خواب خودش درو اول باز میکنه از پایین بعد میره البته قفل در خرابه کامل قفل نمیشه خیلی باهوشه

قبل ازمایش به سوپش گوجه کم ریخته بودم شاید بخاطر همون حساسه اهان به خرما هم حساسیت داره وقتی بهش مید ...

همونایی که خودت مطمعنی رو نه خودت بخور و نه به بچت بده. ایشالا وزنش بره بالا از نگرانی دربیای توهم

تازه ده ماهش شده این مرداد میشه یه سالش

الان شما میتونی مثلا موز و خرما و پودر کردو وپسته میکس کنی بدی بخوره سرلاک خرما و گندم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
همونایی که خودت مطمعنی رو نه خودت بخور و نه به بچت بده. ایشالا وزنش بره بالا از نگرانی دربیای توهم

گوجه و رب رو خودمم نخورم؟ 😕به اونجاش فکر نکرده بودم ممنونم عزیزم

اره دیگه خودت شیر میدی از شیرت وارد بدن اونم میشه..میگی لای پاش میسوزه همیشه بخاطر همونه..چون هر روز اون مواد رو وارد بدنش میکنی

تا یک هفته نخور ببین ایا کلا اون سوختگی لای پاش میره یا نه..اگر فقط به اونا حساس باشه بید در یک هفته خوب بشه..

اره دیگه خودت شیر میدی از شیرت وارد بدن اونم میشه..میگی لای پاش میسوزه همیشه بخاطر همونه..چون هر روز ...

دستت درد نکنه افرین بهت بران دعا میکنم من از این دید به مسائله نگاه نکرده بودم پس نمیخورم