2777
2789
عنوان

غربالگری دوم پر خطر

| مشاهده متن کامل بحث + 4291 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم غربالگری دومم ریسکش خیلی بالا بود اما به جای آمینو سل فری انجام دادم که بی خطر هست و خدا رو شکر بچم سالم سالم بود.

غربالگری دوم چون سیستماش قدیمیه خطاش زیاده

نه بابا چه خبر چهل روز فک نمیکنم اورژانسی میدن جوابشو

اخه منم شنیدم تو خانما تو دکتر میگفتن چهل روز فقط استرس داشتن

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

نگران نباش،،بیشتر از نوددرصد بچه ها سالمن،،دکتر توی امنیوسنتز از مایع امنیوتیک باسرنگ میکشه،،اصلا درد نداره،،یه جواب سه روزه میاد،،یکیشم دوسه هفته ای میاد

یه ازمایش دیگه هم هس ،،برای نقص لوله های عصبی وعفونت،،اونم بگو برات انجام بده

عزیزم منم غربالگری دومم ریسکش خیلی بالا بود اما به جای آمینو سل فری انجام دادم که بی خطر هست و خدا ر ...

دکترم گفت سل فری هم بدی اگه یه درصد مثبت باشه باید امینو بدی پس یه دفعه امینو بده که خیالمون راحت شه .جواب برا شما چقد طول کشید بیاد؟؟ سیستم چی قدیمه ؟؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

عزيزم نگران نباش اينا الكي ميترسونن ولي واسه آمينو جاي مطمئن برو چون سوزن ميكنن تو كيسه آب يك درصد دوراز جون احتمال سقط هست ولي اگه كاربلد باشه جاي نگراني نيست

ميشه براي سلامتي ني ني كوچولوم صلوات بفرستين؟!😇😘
نگران نباش،،بیشتر از نوددرصد بچه ها سالمن،،دکتر توی امنیوسنتز از مایع امنیوم باسرنگ میکشه،،اصلا درد ...

تو جواب سه روزه ای که میاد معلوم میشه سلامتش یا نه ؟دوهفته که ادم دق میکنه تا جوابش بیاد

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

سلام عزیزم اصلا اصلا نگران نباش 99 درصد کسایی که می گن پر خطر هستن تویه آزمایش آمینوسنتز بچه هاشون سالم هستن من مطمعنم که نی نی شما سالمه اصلا به خودت استرس نده آزمایش بده تا خیالت راحت بشه ولی تا اومدن جوابش آرامش داشته باش و با استرس الکی نی نی رو اذیت نکن اگر هم می تونی عکس جواب آزمایشت بزار

استاتر نگران نباش

ب عمه ام گفتن 99درصد بچهعقب مانده اس جواب امینو  خوبربود الان بچه 3سالشه باهوشه

راستی چندسالته ؟

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
عزيزم نگران نباش اينا الكي ميترسونن ولي واسه آمينو جاي مطمئن برو چون سوزن ميكنن تو كيسه آب يك درصد د ...

دکترم گفت برو ابتین معتبره سرچ کردم مرکز ژنتیکه و خیلی معروف من خودم تجربه ای ندارم که

این نیز بگذرد ❤❤❤❤