الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم غربالگری دومم ریسکش خیلی بالا بود اما به جای آمینو سل فری انجام دادم که بی خطر هست و خدا ر ...
دکترم گفت سل فری هم بدی اگه یه درصد مثبت باشه باید امینو بدی پس یه دفعه امینو بده که خیالمون راحت شه .جواب برا شما چقد طول کشید بیاد؟؟ سیستم چی قدیمه ؟؟
عزيزم نگران نباش اينا الكي ميترسونن ولي واسه آمينو جاي مطمئن برو چون سوزن ميكنن تو كيسه آب يك درصد دوراز جون احتمال سقط هست ولي اگه كاربلد باشه جاي نگراني نيست
سلام عزیزم اصلا اصلا نگران نباش 99 درصد کسایی که می گن پر خطر هستن تویه آزمایش آمینوسنتز بچه هاشون سالم هستن من مطمعنم که نی نی شما سالمه اصلا به خودت استرس نده آزمایش بده تا خیالت راحت بشه ولی تا اومدن جوابش آرامش داشته باش و با استرس الکی نی نی رو اذیت نکن اگر هم می تونی عکس جواب آزمایشت بزار