2777
2789
عنوان

غربالگری دوم پر خطر

| مشاهده متن کامل بحث + 4291 بازدید | 59 پست
عزیرم سنی نداری مطمعنم نی ن نی سالمه  بخدا ی خانم 38ساله بود ی پسر داشت  میگفت  غربال ...

ان شالله برا منم سلامت باشه و همینطور همه توراهی هاااا .خدا کمکمون کنه

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
شما سنت زباد نیست سابقه فامیلی هم ندارید ازدواج فامیلی هم که نیست همش الکیه بچه سالمه نگران نباش&nbs ...

نمیدونم چرا اخه ازمایشگاه هم رفتم نیلو معتبره نمیتونم رو ازمایش شک کنم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا اخه ازمایشگاه هم رفتم نیلو معتبره نمیتونم رو ازمایش شک کنم

رو آزمایش شک نکن ولی نمی دونم چرا 99 درصد می گن پر خطر ولی بعدش نی نی سالمه فقط استرس الکی خود آزمایشگاه به من گفت که خیلی خیلی خیلی کم پیش می یاد جواب آمینو مثبت بشه و مهمه نی نی ها سالم هستن 

عزیزم من مطمعنم که همچی عالیه برات دعا می کنم نی نی به سلامتی بغل می کنی حتما خبر سلامتی بهمون بده&n ...

قربونت ان شاالله دخمل تو هم سلامتی دنیا بیاد محتاج دعای خیرتون هستم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

ولی اصلا نگران نباش و استرس الکی نداشته باش یک خانمه تویه مطب دکتر من دیدم می گفت من بچه اولم تویه غربالگری گفتن پرخطره برو سل فری بده می گفت رفتم آزمایش دادم دو هفته جوابش طول می کشید می گفت تویه این دو هفته  فقط گریه کردم اینقدر گریه کردم و غذا نخوردم که بچه ام سقط شد بعد جوابش که اومدم دیدم بچه ام کاملا سالم بوده مواظب خودت باش محتاجیم به دعا 

سلام دوستان  

من تازه وارد سایت شدم  خیلی خوشحال شدم نظراتونو خوندم خیلی امیدوار کننده بود 

دیروز رفتم برای آمینوسنتز ان تی من 2/09 بود غربالگری اولم 1 به 2200 اما دومیه 1به 40 خیلی برای من دعا کنید من یه بارم سقط بخاطر مسمومیت بارداری داشتنم 

خیلی خیلی دعام کنید 

سلام دوستان   من تازه وارد سایت شدم  خیلی خوشحال شدم نظراتونو خوندم خیلی امیدوار کننده بو ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش مطمئن باش جوابش منفیه من هم روزهای سختی و گذروندم تا جوابش اومد ولی نگران نباش و بسپار به خدا .فقط مراقبت بعد از امنیو مهمه تا سه روز حتما استراحت مطلق و بعدش دوهفته مراقبت کن. جوابش اومد بیا بگو حتما

این نیز بگذرد ❤❤❤❤