2777
2789
عنوان

(عشق های مزخرف بچگی بیاین بگین بخندیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 46 پست

من عاشق پسر بقالی بودم  همش فک میکردم اگه باهاش ازدواج کنم هرچی خوراکی بخورم پول نمیگیره دیگه😅😆 خدایی چه فکرایی میکردم

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوف سوباسارو نگووو.😂😂😂نصف زندگیم پاش رف تو قسمت دومش عاشق نصفشون شدم😳

قسمت دوم همزمان عاشق سوبا و تارو و واکی بودم😂سخت بود😂

میزوگی رو هم دوس داشتم😂

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
قسمت دوم همزمان عاشق سوبا و تارو و واکی بودم😂سخت بود😂

من اشنایدر یه چنتا خشگلاشون یادم نیس😂😂واقعن سخت بود 

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
اووووووو.. بچگی تا اون حد؟ من ۵-۶ سالم بود عاشق پسرعمه م بودم.اون بزرگ بود. عمه م میگفت میزاریمش فر ...

لایک به امضات 😊💖

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
من یادمه دبیرستان بودم از سوپری سر کوچه خواهرم خوشم اومده بود. جالبه چند سال بعدش اومد خواستگاریم. ۱ ...

جواب منفی دادی؟😄

من اشنایدر یه چنتا خشگلاشون یادم نیس😂😂واقعن سخت بود 

اووووف اشی رو که‌دیگه نگو😂

ایشی زاکی هم که خیییلی دوس داشتم😍😂

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
من عاشق پسر بقالی بودم  همش فک میکردم اگه باهاش ازدواج کنم هرچی خوراکی بخورم پول نمیگیره دیگه😅 ...

😂😂😂😂فکر اقتصادی داشتی

یه پسر تو مهدکودکمون با خمیربازی حیوونای جالبی درست میکرد عاشقش شدم😂😂 کاکرو آستیناشو تا میزد بالا عاشقش شدم😆😆شاهرخ استخری تو فیلم دلنوازان غیرتی میشد عاشق میشدم😃😃دبیر مرد دبیرستانمونم خیلی خوش تیپ بود 😍پسر همکار بابام سیبیل چخماقی داشت😍 یه پسره خونشون پیش مدرسمون بود😍 یکی دیگه تو راه مدرسه کافه داشت😍 جالب اینجاس ک فک میکردم اونا کشته مرده ی منن و نگاشون نمیکردم😅😅

یه پسر تو مهدکودکمون با خمیربازی حیوونای جالبی درست میکرد عاشقش شدم😂😂 کاکرو آستیناشو تا میزد بالا ...

خوب فکراتو بکن دیگه هم شاید باشن😩😩

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
یه پسر تو مهدکودکمون با خمیربازی حیوونای جالبی درست میکرد عاشقش شدم😂😂 کاکرو آستیناشو تا میزد بالا ...

😂😂😂😂یکم دیگه فک کن ببین بیشتر نبودن