2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181671 بازدید | 313 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من مدل اخلاقیمو به کسی توصیه نمیکنم راستش چون من آدم خوش اخلاقی نیستم و وابستگی خاصی به بقیه ندارم و ...

خیلی قدرتمندی و این افتخاره .

میتونی بنویسی که توصیه نمیکنی و صرفا ثبت تجربه اس .

در آغوشِ خدا {🤍}
شما به جایی رسیدین که دیگ نشورین؟

بعد سالیان سال دیگه حتی بلند نشدم لیوان چایی رو بردارم البته من مادر شوهرم نبود جاری ها و خواهرای شوهرم خاک بر سرم کلفتی بودم .چه فایده عمرم رفت شما رو به خدا رو ندین .نمیگم هیچ کاری نکنید اما یادتون باشه تا دختر خانواده هست ما بلند نشید اگر در خوردن غذا سهیم نبودیم اصلا تکون نخورید .اگر مهمان بودیم و جاری ها و بقیه بودن شما بیخیال شید انگار ن انگار .روابط رو کم کنید ناراحت شدن به درک .دوری و دوستی

همسرت تک فرزنده؟ من بیشتر و بیشتر دوس دارم ازت یادبگیرم . 😍😁

نه

دو تا خواهر و یه برادر داره

اما من تک عروسم

تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه برای خودت و وقت و آرامشت ارزش قائل شو . آرامشت مهمتر از تمام آدمای دنیاس

منعطف باش ولی سخت

حرف نزن اما سخنور باش

مهربون باش اما بداخلاق

وقت آزاد برای خودت داشته باش اما بیکار نباش

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ایکاش این خانواده های پرجمعیت یه ظرفشویی بخرن انگار ما دخترا و زن ها حمالیمانقدر که من ظرف شستم کارگ ...

اینطوری گند میخوره به طبیعت ، پسرا پول بزارن برا مادرشوهره ظرفشویی بگیرن که عروسا راحت باشن😁😍

در آغوشِ خدا {🤍}
نه دو تا خواهر و یه برادر دارهاما من تک عروسم تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه برای خودت و وقت و آرا ...

به به ، عالی بوددد 😍 خوشحالم که تو سایتی و گهگاهی میتونم از تجربیات و هم کلامی باهات لذت ببرم

در آغوشِ خدا {🤍}
من خواهر شوهر ندارم متاسفانه منم دلم میخواد ماهی فقط یک بار برم

پس دیر به دیر برو شام همه بودین با هم همکاری کنید جاری ها میومدن کمک شمام کاری کنید بنظرم هر چه سلیطه تر زندگی بهتر احترام بیشتری اساس سالها تجربه میگم