2777
2789
عنوان

جهیزیه

53 بازدید | 8 پست

سلام، دوستان من بخاطر نداشتن جهیزیه خواستگارامو رد میکنم، الان ۳۲ سالم شده و پدرم هنوز برام جهیزیه فراهم نکرده با وجود اینکه توانش را داره، خودمم واسه پدرم کار میکنم و حقوقم کافی نیست برای این موضوع.

چکار کنم؟ ایا راه حل قانونی داره؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر پدر بی فکری دارید البته عذر میخام اینو میگم پدر یکی از وظایفش تهیه جهیزیه در شٱن هست برای دخترش به نظرم دیگه پولاتو خرج بابات نکن و اگر لازمه کسی رو واسطه کن با پدرت در این زمینه صحبت کنه دیگه موقع ازدواجت هست بیش از این نباید تٱخیر کرد

وام ازدواج منو که دوساله هنوز ندادن که الان با اون 300 میلیونی که میدن فقط میشه سه الی چهار تیکه خری ...

من خرداد ۴۰۳ ازدواج کردم آذر وامو گرفتم

دخترخانم با ۳۰۰ میتونه آشپزخونه رو بخره اکثر وسیله هاشو

الان چند تیکه بزرگ رو هم میدن ب پسر

مثلا یخچال و لباسشویی با پسر

من خرداد ۴۰۳ ازدواج کردم آذر وامو گرفتمدخترخانم با ۳۰۰ میتونه آشپزخونه رو بخره اکثر وسیله هاشوالان چ ...

خوشبحالت کدوم بانک بودی؟ من بانک ملی ام الان دو سه ماهه نفره 12 ام هستم دیگه تکون نمیخورهههه