2821
2789
عنوان

خب مگه چیه خانه داری😕

206 بازدید | 16 پست

هر کسی انتخاب شخصی خودشه یکی خانم دوست داره خونه دار باشه یکی شاغل مهم اینکه شوهرت پذیرفته 🌹🌺 من خودم روزی ازدواج کنم برم سرکار شاید خانه دار باشم

نمیدونم بعضیا چرا نمیزارند وقتی پسرسون خودش زنش انتخاب کرده خونه دار مانع میشند

پسرای فامیلم خودش عاشق دختره شده خودش کار میکنه دختره خونه دار دوست داره باشه

لطفا احترام بزاریم🌹🌺🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بی شخصیتن

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادم رو نمیدمم

خیلی مخند پسره خودش عاشق دختره میگه خودم کار میکنم زنم راحت باشه پدر مادر مخالفت میکنند واسش😕

چون مادرا یادشون میره یک روز خودشونم دختر خونه بوده و خاستگار واین حرفا داشته میخان برا بچشون یکی پیدا کنن حوری و بی عیب

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادم رو نمیدمم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز