2789
عنوان

شله زرد نذری

202 بازدید | 13 پست

سلام میخوام برای بچه های کلاس فرزندم شله زرد درست کنم. به اندازه سی تا از اون پیاله کوچیکای در دار.

میدونید که کدوما رو میگم؟!

کسی تازگیا درست کرده بدونم چند پیمونه برنج میخواد

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر دو قاشق غذاخوری برنج یه پیاله ماست خوری شله زرد میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
عزیزم معمولا بچه ها شله زرد دوست ندارن:)

پس چرا من هر چی بچه دیدم دوست داشته!

بعد قراره بهشون افطار بدیم اش شله زرد بامیه خرما... به هر حال هر کس هرچی دوست داشت میخوره یا میبره خونش

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

عزیزم معمولا بچه ها شله زرد دوست ندارن:)

چه حرفا

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

پس چرا من هر چی بچه دیدم دوست داشته! بعد قراره بهشون افطار بدیم اش شله زرد بامیه خرما... به هر حال ...

بچه ها چیزهای شیرین رو دوست دارن عزیزم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

هر دو قاشق غذاخوری برنج یه پیاله ماست خوری شله زرد میشه

راهنمایی خوبی بود ممنون. فردا یه تست میزنم ببینم اینطوری چقدر برنج میخواد.

خودم که فکر میکنم سه لیوان دسته دار بشه

من من دوست دارم

میگم که همه شله زردو دوست دارن حتی بچه های ادایی😂

چندسال پیشم همین کارو کردم و برای بچه های کلاس شله زرد پختم ولی مقدارشو یادداشت نکردم. الان دوباره یادم رفته🤦🏻

پس چرا من هر چی بچه دیدم دوست داشته! بعد قراره بهشون افطار بدیم اش شله زرد بامیه خرما... به هر حال ...

آها قبول باشه. بچه های اطراف ما دوست ندارن آخه طبع شمالیا اینجوریه بیشتر رو به ترش دوست دارن مثل آش و اینا. راست میگین تجربه ی من بود شاید اطراف شما متفاوت باشه

آها قبول باشه. بچه های اطراف ما دوست ندارن آخه طبع شمالیا اینجوریه بیشتر رو به ترش دوست دارن مثل آش ...

ممنون عزیزم. بله درسته