2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟😥

303 بازدید | 49 پست

دوستان من مادرشوهرم چندین بار بهم تیکه انداخته یعنی تا چشم شوهرمو دور میبینه سریع خودشو میچسبونه به من تیکشو میندازه ماه قبل یه حرفی به من زد که من خیلی ناراحت شدم به شوهرمم گفتم اونم حقو به من داد و من از اون موقع تا حالا خونشون نرفتم اما شوهرم خیلی اصرار داره که بریم اشکال نداره تمومش کن و از این حرفا ولی من واقعا از این تیکه ها خسته شدم و به احترام شوهرم و پدر شوهرم و سنشون جواب ندادم همون لحظه چون وقتی عصبی میشم دیگه ممکنه جواب دندون شکنی بدم اما اونروز جلو خودمو گرفتم حالا بنظرتون من برم یا بذارم مادر شوهرمم یکم احساس پشیمونی کنه؟بنظرتون من کوچیک نمیشم و اون باز ادامه نمیده به تیکه پرونی؟

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ولی کم برو 

اخه من میگم اگه برم با اون حرفش احساس پیروزی میکنه و من باز نمیتونم بهش بفهمونم کاراش و حرفاش اشتباست شما بودید جای من چیکار میکردید؟

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
در عین احترام ، سر سنگین رفتار کنید 

حتما سرسنگین رفتار میکنم و اینکه اگه شما بودید با این حرفا میرفتید؟😔موندم بخدا فقط دلم برا شوهرم میسوزه

شاید حساس و زود رنجی.یا بد برداشت کردی عزیزم.اما کلا چه تیکه بندازه چه نندازه زیاد نباید با خانواده شوهر صمیمی شد و یکی شد.در حد نرمال رو به پایین رفتو امد کن و رسمی باش.

من بودم نمیرفتم کلا

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
سلام برو ولی زیاد حرف نزن صمیمی نشو

پس همگی نظرتون اینه که برم 😔😔😔خیلی برام سخته تحمل کردن حرفا

اخه من میگم اگه برم با اون حرفش احساس پیروزی میکنه و من باز نمیتونم بهش بفهمونم کاراش و حرفاش اشتباس ...

مادر شوهر تا بوده همین بوده تیکه انداختن به عروس شما اتفاقا برو ولی اگه تیکه انداخت بهت اصلا توجه نکن با گوشیت ور برو اینجوری میفهمه که اصلا مهم نیست حرفاش ونمیتونه تورو عصبی کنه 

تا خدا با من است زمانه با من است .