2777
2789
عنوان

ماما همراه ازچندهفته

153 بازدید | 18 پست

مامانای عزیزازچندهفتگی بایدماماهمراه بگیریم؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ماماهمراه چیه؟؟😕

واسه زایمان طبیعی یه ماما همراه میگیرن که موقع زایمان باهاشون باشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی از همون اوایل بگیری میتونی هم مثل من ماه هشتم رفتم پیش ماما

تاثیرداشت؟میشه بیشترتوضیح بدی؟زایمانت چطوربود؟

واسه زایمان طبیعی یه ماما همراه میگیرن که موقع زایمان باهاشون باشه

اینجااینجوری نیست واس همین پرسیدم مرسی عزیزم

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
اینجااینجوری نیست واس همین پرسیدم مرسی عزیزم

خواهش میکنم مگه کجایی؟

نمیدونم والا  ولی من تو اولین جلسه کلاس بارداری مربی گفت هرکی همراه بیاره براش تایید میکنم ک ه ...

نمیزارن کسی بیادهمراه فقط ماما میزارن بیاد من به خاطراستراحت هستم نمیتونم کلاس برم

شماگرفتی؟خوب بود/

نمیدونم واقعا بیا خاطره زاینم تو تاپیکام هست بخون

خوبش اینه که تو خونه دردرارومیکشی و تو بیمارستانم تنها نیستی

وگرنه کاری نمیتونه برات بکنه چون زایمانم خیلی بد بود بندناف دورپای بچه بود من دوساعت زور زدم البته بیمارستانم دولتی بود

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون
نمیدونم واقعا بیا خاطره زاینم تو تاپیکام هست بخون خوبش اینه که تو خونه دردرارومیکشی و تو بیمارستانم ...

مرسی گلم