2777
2789
عنوان

گره در ازدواج

1533 بازدید | 30 پست

دوستان چندوقتیه در ازدواجم با شخصی که دوسش دارم گره افتاده، هرکی هر چی میدونه که میتونه کمکم کنه بگه، ختم یا خوندن نماز و یا هرچیز دیگه ای که بتونه کمکم کنه و گره ی کارمو باز کنه، لطفا راهنماییم کنین، التماس دعای مخصوص  

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔

خب شاید صلاحی هست ک نشه

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

گره رو هندزفریت نیفته خواهر

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذر کن ، از خدا بخواه و بده دست خودش و با تمام وجود بگو از ته دل میخوامش صلاحم رو در رسیدن بهش قراربده ....

یه نذرخوبم بکن ،یه چیزی که به دل خودت بشینه

منم برات صلوات میدم

منم همین مشکل رو دارم،همش مانع پیش میاد تو ازدواجم ، باخودم میگم شاید قسمته که نشه، میترسم،اگه راهی ...

وای دقیقا، خدا خودش کمکمون کنه  😢😢🙏

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔
گره رو هندزفریت نیفته خواهر

😐😢

من موقع ازدواج ب خدا گفتم اگه صلاح هست خودش پیش بره

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
نذر کن ، از خدا بخواه و بده دست خودش و با تمام وجود بگو از ته دل میخوامش صلاحم رو در رسیدن بهش قرارب ...

آره، ممنون از کمکت  😢😔🙏🙏😳