2777
2789
عنوان

گره در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من کَره در ازدواج خوندم😩

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
وای من کَره در ازدواج خوندم😩

التماس دعا عزیزم  😢🙏

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔

دوستان توروخدا برام دعا کنین، خیلی دل گرفته، خدا کمکم کنه  🙏😳😢😢

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔
التماس دعا عزیزم  😢🙏

چشمممم عشقمم🙏🙏🙏🌻🌻🌻😍😍

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
چشمممم عشقمم🙏🙏🙏🌻🌻🌻😍😍

مرسی مهربون ❤😳

وای دقیقا، خدا خودش کمکمون کنه  😢😢🙏

من فقط یه جیز میتونم بگم

چیزی یا حرفی که قبلا درک نمیکردم یعنی چه

هر دعایی میکنی مهم نیست

ولی قصد و نیتت این باشه

خدایا اگه خیر د صلاح من در این ازدواج هست هر جه زوتر مسیر باز کن ما به هم برسیم اگه بهترین هست برا من

وگرنه خودت یه جوری کن از چشم و دلم بره و جریان تموم بشه

من برا تمام خواسته اینو میگم و اگه نشد میگم خدایا شکرت که صلاحم نبود

و اگه شد مطمینم بهترین بوده

و واقعا خدا کمک میکنه

چون مطمینم خدا همه چیزو به صلاح ما میخاد

شاید علت اینکه شما فک میکنی گره هست

این شخص به صلاح شما نیست و شما هی اصرار میکنی این جریان تموم نمیشه

بسپر به خدا

نذر کن ، از خدا بخواه و بده دست خودش و با تمام وجود بگو از ته دل میخوامش صلاحم رو در رسیدن بهش قرارب ...

این اصلا درست نیست

خدایا صلاحمو در رسیدنش قرار بده

یعنی تعیین تکلیف برا خدا

از خدا بخواه از سردرگمی خلاصت کنه

و بهترینهاررو در مسیرت قرار بده

این اصلا درست نیست خدایا صلاحمو در رسیدنش قرار بده یعنی تعیین تکلیف برا خدا از خدا بخواه از سردرگ ...

ببخشید ولی اصلا حرفتونو قبول ندارم 

ما داریم دعا میکنیم ، به درگاه خدا و چیزی که میخوایم بشه رو از خدا طلب میکنیم ممکنه بشه ممکنه نشه ،خدا بخوادمیشه خدا نخواد نمیشه 

این اصلا تعیین تکلیف کردن نیست این فقط دعا کردنه و خواستن 

ببخشید ولی اصلا حرفتونو قبول ندارم  ما داریم دعا میکنیم ، به درگاه خدا و چیزی که میخوایم بشه ر ...

خب ما ممکنه چیزی بخواهیم که خوب نباشه برامون

من از ایندم چه خبر دارم

چه خبر دارم که این اقا برا من خوبه یا بد

این هنه تامیک خیانت ازدواج های عاشقانه و ....‌‌

اوووووه

پس من از خدا اینطور نیخام که اگه به صلاحمه مارو بهم برسون اگرم نیست از دلم بره

خب عزیزم دیدگاه ها فرق داره دیگه این خانومم تاپیک زده راهنناییش کنیم

هنه میان نطر میدن

قرار نیست همه افکار عالم مث هم باشه

و قرار تیست همه راه درس برن که

دعامیتونه سرنوشت روتغییربده

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
خب ما ممکنه چیزی بخواهیم که خوب نباشه برامون من از ایندم چه خبر دارم چه خبر دارم که این اقا برا من ...

موافقم باهات عزیزم ،خب منم که نیومدن به شما بگم نظر غلطی دادی چرا اینو گفتی و ... شما نظرتو راجع به صحبت من گفتی منم جوابت رو دادم ...

و همچنان هم معتقدم که بله ممکنه چیزی که من میخوام به صلاحم نباشه ،در نتیجه از خدا میخوام بزرگی کنه و این مطلب رو طوری رقم بزنه که صلاحم باشه ، برای خدا کاری نداره ، هرچیزی اون بخواد میشه هرچیزیم نخراد نمیشه ،در اینکه همیییشه هم صلاح بندش رو میخواد شکی نیست ...