2821
2789
عنوان

چیکار کنم خون پریودم زیاد شه

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 19 پست

و من از یه دکتر شنیدم که میگن خون زیاد هم بیاد خوب نیست

ببین چیزای گیاهی نخور مثل زیره و دارچین و..چون اگر کیست داشته باشی ممکنه پاره شه..

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

بله ب موقع میشم نهایت یک روز تاخیر

عین ممی پس . منم به موقع میشم ولی خیلی کممیاد ازم هر ۲۳ یا ۲۴ روزی میشم

آزمایش کامل دادم سنوگرافی رفتم گفتن مشکلی نداری

خیلی عجیبه یک ساله تقریبا همینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زعفرون دم کن یا رب انار بخور شاید بارداری البته

نه

رب انار تاثیر داره واقعا ؟ سردیه که

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

2825
2823
2791
2779
2792