اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم فقط تخمدان هات تنبل میشه ولی خوبیش اینه تپلا وقتی لاغر میکنن خیلی سریع باردار میشن مثل لاغرا با بدبختی باردار نمیشن، من ۵۸ کیلوام ولی یه سالو نیم تو اقدام بودیم بدونومشکلی
وقتی دکترت گفته، حتما همینطوره. خوب وزن کم کن. وقتی انگیزه ی قوی مثل بچه داشته باشی، راحت میتونی کم کنی. منم دکترم گفت باید 10 کیلیو کم کنی، توی 3 ماه کم کردم. با ورزش و رژیم و باردار شدم
حالا اونایی که با 120 کیلو هم روزاول باردار میشن و بزار کنار اینا در کل از ژنتیک قوین.
کم کن ببین چطور سریع باردار میشی
فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️