2777
2789
عنوان

بیاین

120 بازدید | 26 پست

یه نفر از فامیل شوهرم ادم حسودیه میخواد منو شوهرمو از هم جدا کنه دنبال فا ل گیر و رماله همشم بین منو شوهرم اختلاف میندازه کسی دعای طلسم چله مرگ یا دعای بستن بخت بلده ؟؟؟

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

این دعاها که میگی حرامه و نباید بری سمت دعا نویس

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اخه داره زندگی منو نابود میکنه این لعنتی

خدا در قرآن قسم خورده طلسم رو باطل می کنه قدرت اون فرد رو از قدرت خدا بالاتر می بینی؟

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

خدا در قرآن قسم خورده طلسم رو باطل می کنه قدرت اون فرد رو از قدرت خدا بالاتر می بینی؟

نه والا زبون روزه هستم قدرت خدا از همه بالاتره ولی اون شخص خیییییلی گستاخ من ازش بزرگترم بهم بی احترامی میکنه بین و شوهرمو بهم میزنه دنبال جنگ و دعواست خسته شدم گفتم چله مرگ بگیرم از دستش خلاص بشم

سوره بقرهجلوی ورودی خونه نعل اسب بزاری

حالا نعل اسب از کجا گیر بیارم جدی میگی اینو خدایی بلد نبودم بازم بلدی دعایی کاری چیزی بهم بگو

پس دعاهاش ببر پسش بده اگه جایی کار کذاشته

همون دیگه دقیقا نمیدونم لعنتی کجاها جاساز کرده همش یه مدته توی خونه باشوهرم ب اختلاف میخورم سر چیزای کوچیک خود خواهرشوهرم وقتی ک بامن تنها میشه میگه من تا وقتی داداشم طلاقت نده اروم نمیشم نمیدونم چشه یه حرفیو یه چیزیو کینه کرده دیوونه هست روانیه هیچکس ازش راضی نیست حالا گیر داده ب زندگی من بیچاره

نه والا زبون روزه هستم قدرت خدا از همه بالاتره ولی اون شخص خیییییلی گستاخ من ازش بزرگترم بهم بی احتر ...

چیزی به اسم چله مرگ نداریم

طلسم و جادو هم تو رو از خدا دور می کنه و در اسلام حرامه

توکل بر خدا