_lina_ مدیر استارتر عضویت: 1404/11/27 تعداد پست: 106 عنوان حس شششمممم 116 بازدید | 21 پست بیا بگو رنگ موهام چیه بریم برای ادامه و بگو این پسر واقعا من میخواد یا دستم داره میندازه 1404/12/08 | 01:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلنازززم2 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 19716 رنگ مو مشکی پسر واقعا می خوادت کورش برمیگرده سمتم یا نه ؟؟دلش تنگه یا اصلا ؟ یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی
yasna__ka عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 761 رنگ مو مشکی پسر واقعا می خوادت میشه بهم یگی من یراش مهم ترم یا یاسمن؟چرا اون روز بهم راجب بیرون رفتن نگفت؟(باهم برنامه ریختیم بریم) ممنون میشم جواب بدی🤍✨ داره از ابر سیاه خون میچکه جمعه ها خون جای بارون میچکه «ک م خ»
melorean عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 665 کورش برمیگرده سمتم یا نه ؟؟دلش تنگه یا اصلا ؟ فکنم در تنهایی به یادت یک پیام بده
گلنازززم2 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 19716 فکنم در تنهایی به یادت یک پیام بده ممنون گلم یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی
yasna__ka عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 761 رنگ موهات قهوای تیره میشه بهم یگی من یراش مهم ترم یا یاسمن؟چرا اون روز بهم راجب بیرون رفتن نگفت؟(باهم برنامه ریخایم بریم بعد با یکی دیگه رفت)ممنون میشم جواب بدی🤍✨ داره از ابر سیاه خون میچکه جمعه ها خون جای بارون میچکه «ک م خ»
melorean عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 665 میشه بهم یگی من یراش مهم ترم یا یاسمن؟چرا اون روز بهم راجب بیرون رفتن نگفت؟(باهم برنامه ریختیم بریم) ... اگر آنی که می گی پسر خب پسرا فراموشکار ند حتما یادش رفته با خبرت کنه قصد ناراحتی نداشته اینکه او برای مهم یا یاسمین خوتدمی تونی متوجه بشی مثلاً یک روز که با یاسمین قرار داره بگو بیا بریم سینما ببین با تو میاد سینما با با یاسمین میره
yasna__ka عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 761 اگر آنی که می گی پسر خب پسرا فراموشکار ند حتما یادش رفته با خبرت کنه قصد ناراحتی نداشته اینکه او برا ... دوستمه باهم قرار گذاشتیم بریم بیرون با یاسمن رفتپس اون مهم تره🥲ممنونم ازت عزیزم🤍✨ داره از ابر سیاه خون میچکه جمعه ها خون جای بارون میچکه «ک م خ»
helliya78 عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 692 میشه بهم یگی من یراش مهم ترم یا یاسمن؟چرا اون روز بهم راجب بیرون رفتن نگفت؟(باهم برنامه ریخایم بریم ... اسکل من حس ششم اینا ندارم اینا هم کلا دروغن یکم به منطقت رجوع کن چرا اصلا طرف کاری کرده که تو به ذهنت خطور کنه تو براش مهمی یا اون چنین رابطه ای بدرد نمیخورهکات بای بشع