2777
2789
عنوان

بياييد دارم ازاسترس ميميرم

261 بازدید | 26 پست

چند وقت پيش تاپيك زدم  كه دكترم ويتامين دي٥٠٠٠٠داده گفته يدونه بعضيا گفتن به ماهم اينطوري داده من بيست روز هردوسه روز يدونه خوردم حدودا هشت تا شد بعد زنگ زدم به دكترم گفت هفته اي يدونه بوده خلاصه اين ماه عقب انداختم بابيبي منفي رفتم امروز پيشش گفت بايد اول ازمايش ويتامين دي بنويسم برات ببينم مسموميت ايجاد نشده كه بعد برات دارو بدم پريود شي ازمايش دادم جوابش هفته ي ديگه يكشنبه اماده ميشه كسي بوده مثل من باشه ؟؟مسموم شده باشم چي ميشه خيلي استرس گرفتم 

😎😎

یا خدا 

من ماهی یه بار مصرف میکردم😓😓😓

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ ویتامین دی جلو عادت ماهانه رو میگیره ؟؟؟من روزی 1 دونه 1000 میخورم😐میگیره؟؟

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
ویتامین دی ماهی یدونه س  تو روزی یکی خوردی ؟؟؟!!!😕😕😕

دكترم بهم اشتباه گفت😒😒😒الانم قبول نميكنه خانم توي نسخه هم نحوه ي مصرف و نوشته بود دارو خونه اي ميگفت اين چه دكتريه الان من نحوه مصرف وچي بزنم

😎😎
مگ ویتامین دی جلو عادت ماهانه رو میگیره ؟؟؟من روزی 1 دونه 1000 میخورم😐میگیره؟؟

عزیزم باید ماهی یدونه بخوری

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢