2821
2789
عنوان

میگن خواستن توانستنه🙃

113 بازدید | 14 پست

من خیلی خواستم که بشه و نشد

خیلی تلاش کردم ببینه منو که ندید

خیلی گریه کردم ، دعا کردم ، نمازخوندم،

میخواستم بشه هااا با همه جونم میخواستم بشه ولی نشد

حالا انگار چیزی ندارم . انگار هیچی نیستم

اگه به صلاحم نبود اگه دلش باهام نبود چرا خدا گزاشت جلوم

چرا یکاری کرد ببینمش

من فقط میخواستم که بشه اما نشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها نیستی ولی خب دنیاست! به ذاتش عادت کن خیلیا خواستن و نشده خیلیام نخواستن و شده . احتمال همه چی هست . منم خواستمو نشده هرچی خوبو خواستمنشده ولی ذنیاست! تو تلاشتو بکن باقیش رو ول کن

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

تنها نیستی ولی خب دنیاست! به ذاتش عادت کن خیلیا خواستن و نشده خیلیام نخواستن و شده . احتمال همه چی ه ...

چرا ما اینطوری بشیم؟

گور بابای دنیا و این چیزاش

من خیلی خستم برای دوباره تلاش کردن

نا امیدم خیلی نا امیدم🙃

کاش قبل اینکه حالم این بشه میفهمیدم

خودتو سرزنش نکن

میدونم بعضی تجربه ها سختن اما درسی بهت میده که بعدا در جایی دیگه نجاتت میده.

زندگی در هر صورت جریان داره

و کی میدونه شاید یه آدم خیلی بهتر از اون سر راهت قرار بگیره

و بعدا بخاطر وجودش خدا رو شاکر باشی

گاهی باید رها کرد و ادامه داد...

گاهی تاریک،گاهی روشن...🎐"

چرا ما اینطوری بشیم؟گور بابای دنیا و این چیزاش من خیلی خستم برای دوباره تلاش کردن نا امیدم خیلی نا ا ...

بالاخره هر کسی یه بدبختی خاص داره . دلیل خیلی چیزا رو نمیشه دقیقا فهمید من اگ داستانمو بگم میفهمی منم خیلی خستم خیلیی ولی با غصه خوردن چیزی درست نمیشه فقط باید حرکت کرد حتی با پای شکسته و هزار بار شکست...

بالاخره هر کسی یه بدبختی خاص داره . دلیل خیلی چیزا رو نمیشه دقیقا فهمید من اگ داستانمو بگم میفهمی من ...

اره راست میگی

نمیخوام کفر بگم ها نه

فقط بعضی وقت ها بهش میگم مطمئنی همه بنده هات برات برابرن

مطمئنی بعضی هارو صداشونو می شنوی؟

اره راست میگینمیخوام کفر بگم ها نهفقط بعضی وقت ها بهش میگم مطمئنی همه بنده هات برات برابرنمطمئنی بعض ...

نه واقعا حق داری منم میگم این حرفو!دنیا ک برابر نیست عدالتیم وجود نداره . دعا هم مونا خانم فقط برا خوب کردن حال آدمه وگرنه تاثیر آنچنانی نداره فقط باید تلاش کرد با امکاناتی که داری حالا یا موفق میشی یا شکست میخوری اگه شکستم خوردی بازم راهی جط انتخاب کردن یه مسسیر دیگه و تلاش مجدد نیست ...من خودم همه دردای دنیا رو کشیدم خوب میدونم چی میگی

نه واقعا حق داری منم میگم این حرفو!دنیا ک برابر نیست عدالتیم وجود نداره . دعا هم مونا خانم فقط برا خ ...

خوشحالم که بالاخره یکی متوجه شد

ممنون بابت درکت

کاملا با حرفت موافقم

خوشحالم که بالاخره یکی متوجه شدممنون بابت درکتکاملا با حرفت موافقم

خواهش میکنم... بله دنیا جای عجیبیه فقط هر طور شده سعی کن ادامه بدی حتی با همه شکستا

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز