2777
2789
عنوان

روز پنجم کتابخوانی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 26 پست
وااااااااای جدیییییییی؟ 😍😍😍 من عاشق اینم که تو کتابخونه باشم صبح تا شب ❤❤ شرایطش چی بود که اونجا ...

عزیزم البته من حدود  14 ساله تو این موسسه ای که هستم در بخشهای مختلف کار کردم از کتابخانه شروع کردم و از دوسال پیش دوباره آمدم کتابخونه! اسمش را نمی تونم بیارم ولی کتابخانه دولتی نیستش!

موضوع کافه پیانو چیه؟❤

در مورد زندگی یه اقاییه... خیلی خیلی قشنگ نوشته واقعا قلم قشنگی داره... اولش ممکنه یکم نامفهوم باشه ولی بعد عالی میشه من که خیلی دوسش داشتم...واقعا افرین ب نویسنده اش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم البته من حدود  14 ساله تو این موسسه ای که هستم در بخشهای مختلف کار کردم از کتابخانه شروع ...

یعنی کتابخونه مال موسسه هست؟ 😋 

اونجا شرطی نداشت برای اینکه اونجا باشید؟

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
کتابای خوبی که خوندم. بیشعوری راز مبانی حقوق یشر چگونه راه سعادت را یافتم؟ نیرویی نبوغ کلامی ب ...

درباره چیه ؟

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
در مورد زندگی یه اقاییه... خیلی خیلی قشنگ نوشته واقعا قلم قشنگی داره... اولش ممکنه یکم نامفهوم باشه ...

چه خوب 😍😍🌹🌹

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
کدومشون؟؟؟

پیش از تو عزیزم اگر میشه یه خلاصشو بگو

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

ببین داستان یه مرد موفقه که شرکت داره و  با معشوقش هم ارتباط خوبی داره و در کل خوشبخته تا یه روز تصادف میکنه و از چار دست و پا فلج میشه.دیگه حتی نمیتونه خودش غذاشو بخوره و ارز زندگی ناامیده واز انور یه دختره که سرزنده وشاده و دنبال کار میگرده بخاطر شرایط اقتصادی بد خونوادش و میاد پیش این اوایل با هم بد بودن انا کم کم خوب میشن و پسره میخواد بره سوییس دیگنیتاس....یه جایی که به بیمارای لاعلاج کمک میکنن خودشونو بکشن  تو بعضی کشورا این کار قانونیه و بهش میگم خودکشی شیرین اما دختره که عاشق شده سعی میکنه پسررو به زندگی امیدوار کنه و...داستان خخیلی قشنگه و فیلمشم فوقق العادس توصیه میکنم اول داستانو بخوتی...بازیگرای فیلمم سم کلفلین و امیلیا کلارک ان

ای بابا...! 

اهان یادم رفت بگم بعد از تصادفش دوس دخترش ولش میکنه و میره با رفیقش ازدواج میکنه.

داستان و فیلم عالین  یه مخلوطی از طنز و تراژدی قشنگ میشه باهاش خندید و گریه کرد...

ای بابا...! 
اهان یادم رفت بگم بعد از تصادفش دوس دخترش ولش میکنه و میره با رفیقش ازدواج میکنه. داستان و فیلم عال ...

مرسی عزیزم 

نه عزیزم، البته خودم هم کارشناسی ارشد آن زبان را دارم!

مرسی 🌹🌹🌹