2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

43 بازدید | 2 پست

دیشب خیلی دلشوره داشتم همش میخواستم گریه کنم به نامزدمم گفتم هیچ کاری نکرد حتی گرفت خوابید.

صبح تا ساعت ۵ بیدار بودم🙂💔کلی گریه میکردم کسی پیشم نبود.. کسی نبود دلداریم بده.. حالا عصر اومده پیام داده چرا تا ۵ آنلاین بودی گفتم گریه میکردم برگشت نوشت اها باشه پس.. بعدش اصلا نپرسید چرا گریه میکردی یا.. کلا دلداریم نداد.. منم باهاش دعوا کردم گفتم اصلا اهمیتی برام نمیدی برات مهم نیستم .. حالا بهم نه پیام میده نه زنگ میزنه ..حالم خیلی بده.. استوری غمگین میزارم میاد نگا میکنه ولی اصلا انگار نه انگار.. بنظرتون چکار کنم ؟؟ واقعا دیگه حس میکنم از چشمم افتاده

مگه مجبوری ادامه بدی ؟ خرج خودت و خانوادت دستشه ؟ گور پدرش اینقدر محلش نده تا بمیره

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید انشالله به سلامتی بیاد تو بغلم ، امیدوارم عاقبت به خیر باشید

مگه مجبوری ادامه بدی ؟ خرج خودت و خانوادت دستشه ؟ گور پدرش اینقدر محلش نده تا بمیره

اخی همش بحث اینو اونو میکرد بهش گفتم به تو چه یکمم به حال من اهمیت بده حالا بهش برخورده که چرا بمن گفتی به تو چه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰