2777
2789
عنوان

لکه بینی و بیبی چک منفی

9877 بازدید | 36 پست

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید 

من پری هام نامنظمه خیلی وقتا... اخرین پری۲۶فروردین بود. این ماه بیست و چهارم و روز بعدش دوتا لکه قهوه ای رو لباسم دیدم و زیرشکمم و تخمدان ها تیر میکشید الان ده روزه که از موعد گذشته هرچی بیبی چک گذاشتم منفی بوده امروز بشدت درد پری دارم ولی پری نشدم ی لکه قهوه ای دیگه دیدم که خیلی کمه بنظرتون چیکار کنم😞

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه بینی برا چیه اخه😖

دوست داره بیاد    ولی نمیاد    

اگر بی بی مثبت بود میگفتم  خارج رحمه ولی چون مثبت  نیست نترس ولش کن خودش بیاد

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
دوستم همین حالت رو داشت...آخرش فهمید حاملس...

جدی؟!  کی فهمید اخه من اقدام نداشتم فقط بصورت طبیعی جلوگیری کردم البته اگه حامله باشم ناراحت نمیشم

خدایا شکرت😍
آبی که قبل از منی وارد رحم زن میشه اسپرم داره و ممکنه زنو حامله کنه...سر موعدت یه آزمایش برو...بیبی ...

الان ده روز از موعد گذشته البته من پری هام نامنظمه 

خدایا شکرت😍

وای استارتر دقیقا منم تو همین وضعیتم البته من لک بینی ندارم ولی موعدم 27 بوده هنوز نشدم و زیر دلم و کمرم درد میکنه و ضعف دارم همش ولی بی بی زدم منفی بود متاسفانه. حالا نمیدونم.