2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تروخدا نظرت راجب کنکورم و درسم صلوات مبفرستم از دوستام فاصله کرفتم خوبه؟

خیلی فاصله نگیر گلم

افسرده میشی

هرچیزی ب اندازه

ب خودت بگو اگر این هفته مثلا اینقدر ساعت مطالعه داشته باشم حق دادم اخر هفته بادوستام ۲ ساعت برم بیرون

عزیزم میشه بگی من کی باردار میشم ♥️♥️🙏🙏🙏

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خیلی فاصله نگیر گلم افسرده میشیهرچیزی ب اندازه ب خودت بگو اگر این هفته مثلا اینقدر ساعت مطالعه داشته ...

عزیزم اولین باره سوال میپرسم میخوام ببینم واقعیه یا نه اگه مبشه لطفا جوابمو بده🥲میشه ماه تولدمو بگی؟

بعد میشه بگی چرا انقد راحت بیخیالم شد؟ قبلا ب شدت پیگیرم بود و منو میخواست چرا بیخیال شد؟

کاربری دست دوتا خواهره🌸

عزیزم اولین باره سوال میپرسم میخوام ببینم واقعیه یا نه اگه مبشه لطفا جوابمو بده🥲میشه ماه تولدمو بگی ...

من کلی ب اون دوستمون این پیشنهاد رو دادم گلم چون خودم کنکوری بودم میگم

من نه حس ششم هستم نه چیز دیگه ای

عزیزم اگه میلی نداری میشه با کد دعوتم عضو شی؟ نصب کردن هم نمیخواد دعات میکنم🥲❤️🫂

کجا گلم♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم اولین باره سوال میپرسم میخوام ببینم واقعیه یا نه اگه مبشه لطفا جوابمو بده🥲میشه ماه تولدمو بگی؟

بعد میشه بگی چرا انقد راحت بیخیالم شد؟ قبلا ب شدت پیگیرم بود و منو میخواست چرا بیخیال شد؟

کاربری دست دوتا خواهره🌸

سه شنبه هفته آینده

کاربری دست دوتا خواهره🌸

2825
2823
2791
2779
2792