2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم ربطی به رابطه برادر و عروستون نداشته باشه. چون اصلن به شما مربوط نمیشه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
برای شما چجوریه؟

بی غیرتی رو توی چی میبینی؟ توضیح میدی؟

برادرام خیلی باغیرتن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بلانسبت شما استارتر

من یک دوستی داشتم کینه شدیدی به برادرش داشت. هرجا میشست پیش غریبه و خودی از بی غیرتی و بدی برادرش میگفت و زار میزد

بعد از علائمش فهمیدم برادرش بیمار و شیزوفرن هست و بستری شد . خیلی دلم براش سوخت

این موضوع ربطی به مساله شما نداره و امیدوارم همه افراد خانواده تون در سلامت و ارامش کامل باشید

یعنی چی بی غیرت 

وضعیت شما براش مهم نیست؟

خانماشون راحتن؟

با شما کااری نداره؟

غیرت یعنی چی؟

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
بچم چهار ماهشه هنوز دیدنش نیومدن حالابچه به کنار دوساله به خودمم سرنزدن

بهت بر نخوره 

ماهم اصلا پامونو تو خونشون نمیزاریم چون واقعا بی ارزشن برای ادم احترام قاعل نیستن دورو خواهر نیستن که مام بش سر نمیزنیم هر چی دور تر باشیم بهتره این ربطی به غیرت نداره اگه طرف خودش با داداشاش خوب رفتارکنه حسودی نکنه دلشو نشکونه مطمئن باش هیچ برادری بدی خواهرشون نمیخواد 

هر چی خوبی کردیم در خقش فک کرد وظیفه مونه اخرشم بد مونو گفت

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

تو هم باهاشون کات کن، هیچ قدمی واسشون برندار. بهشون هم فکر نکن. این مدلیشو دیگه ندیده بودیم والا... بچه تازه متولد شده هم نخوان ببینن که کلا تو زندگیت نباشن بهتره. 

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

به جای اینکه بگی بی غیرت باشون حرف بزن بگو ببین دلیلشون چیه نمیان حتمن یه چیزیه مگه نه دلیلی نمیبینم 

دوری ازشون؟

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  )