2777
2789
عنوان

اولین تاپیکم خیییییییییلی فوری

222 بازدید | 9 پست

سلامممممم..این اولین تاپیکه من تو نینی سایته😃😃 همین امروز عضو شدم و چقدم تو این یه ساعت فعالیت کردم😂😂😂 دلم میخواس اولین تاپیکم یه چیز بهتر میبود ولی مامانم گیر داده میگه حتما بپرس..من خواهرم تازه نهم رو تموم کرده میخواد وارد دوره ی دوم بشه توی منطقه ی هشت چه مدارسی رو(ترجیحا دولتی پدرم غیر انتفاعی رو قبول نداره) سراغ دارین که خوب باشن و قبولیشاون زیاد باشه با توی منطقه ی۴ ( به هوای محل کار پدرم) مدرسه ی خوب میشناسین؟؟؟؟

کسی چیزی درباره ی مدرسه ی شهید صادقی شنیده؟؟تو چار راه سید الشهداس...خواهشا جواب بدین مامانم نگرانه و پیش ثبت نام مدرسه هام خیلی وقته  شروع شده معدلش خیلی خوبه ترم یه شد ۱۹.۸۶ پارسالم پایانیش شد ۱۹.۹۳ امسالم هنوز امتحانای پایانیش تموم نشده ولی میگه خوب دادم...

ای بابا...! 
نميشناسم

وااا کی اومدی اینور. عجب فرزی خخ

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک جدید مبارک  اونم خبر ندارم به نظرم از محلی ها پرس وجو کنید اسم مدارس از نت دربیار

ممنون گلم....توی اینترنت نمیشه خیلی اعتماد کرد ولی بازم ممنون از راهنمایت

ای بابا...! 
ممنون گلم....توی اینترنت نمیشه خیلی اعتماد کرد ولی بازم ممنون از راهنمایت

که اسم مدارس در بیارین برید اونجا بالاخره والدین میبینید از اونا بپرسید

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره