2777
2789
عنوان

خیانت

101 بازدید | 7 پست

سلام من 20سال به خانم اعتماد کامل داشتم یکبار هم گوشیشو چک نکردم وبه لباسش گیر ندادم تنها میفرستادمش مسافرت تااینکه بایه رفیق اشنا شدم که رفیق نبودهمسرم رو میشناخت وباقصد رابطه باهمسرم بامن رفیق شد یکبار ازم پرسید به خانمت اعتماد داری منم بااعتماد بنفس جوابشو دادم بله.پوزخند بهم زد ورفت. منمم ترسیدم چند وقت خانمم وامتحان کردم فهمیدم که همیشه از طریق همرسانی گوشی با یکی در ارتباطه چون تماس باخط نداشت نمیتونستم بهش ثابت کنم چنبار متوجه شدم که صحبت میکنه از طریق گوگل meetکه به هر میکروفن وبلنگویی وصل میشه نگران زندگی دخترم هستم چنبارباهش بحثم شده گفتم برو قبل ازدواج بهم قول داده بود که هیچوقت د بهم خیانت نکنه گفتم منو نخواستی راحت طلاقت میدم چون من کسی و میخوام که منو بخواد باهاش صحبت کردم گفتم بخاطر زندگی دخترم تمومش کن. اونقدر گران زندگی بچهام هستم که نمیخوام باجدایی ما لطمه ببینن. موندم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی مشترک حتماً با اعتماد و احتیاط توأم شروع میشه و شما متأسفانه بدون شناخت کافی و یقین فقط اعتماد داشتین

به نظر بنده بهتره سؤال کنید دلیل خیانتشون چی بوده

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️

هر چقدرم اعتماد داشتین و یقین به پاکی ایشون داشتین

سؤال پیش میاد چرا طی ۲۰ سال زندگی مشترک متوجه زیر آبی رفتن خانم نشدید

اگر اصلاً حواستون نبوده که جای تأسف داره

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️