2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا😢عکس بی بی چکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من 5شنبه بی بی زدم دقیقا همینجوری شد بی بی چکم مثه بابا اسفنجی هالشم همینجوری بود بعد جمعه زدم منفی شدم امروزم منفی شد ب نظرتون باردارم یا ن؟؟؟؟؟؟

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

مباااااركه عزيزم انشالله به سلامت و شادي بغلش كني،منم از ذوقم موهاي تنم مور مور شد،انشالله هر كي ارزو داره خدا بهش يه ني ني سالم و صالح بده

خداي مهربونم همه چي رو اون موقع بهمون بده كه ذوقش رو داريم❤️
بچه ها من 5شنبه بی بی زدم دقیقا همینجوری شد بی بی چکم مثه بابا اسفنجی هالشم همینجوری بود بعد جمعه زد ...

برو ازمايش بده عزيزم

خداي مهربونم همه چي رو اون موقع بهمون بده كه ذوقش رو داريم❤️
بچه ها من 5شنبه بی بی زدم دقیقا همینجوری شد بی بی چکم مثه بابا اسفنجی هالشم همینجوری بود بعد جمعه زد ...

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم ولی فکرنکم باردار باشی،آخه هر روز که میگذره سطح بتا بالا میره و بیبی باید خط پررنگ تری بندازه

خوش اومدی مامانی،قدمت رو جفت چشای منو بابایی

مبارکه مثبته کاملا

منم یه پنج روز قبل پری بی بی مثبت شد

عزیزم برای ازمایش عجله نکن . بزار حداقل موعد پریت بشه یا اینکه اگر صبرشو داری یه دوروز بگذره ازش.

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم