2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا😢عکس بی بی چکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 55 پست
اره زدم امروز تازه موعدمه 5شنبه بی بی چکم مثه بابا اسفنجی جون شد اما دیروز و امروز منفی شده

پس نیستی   پریود میشی  اون هاله هم یا مشکل از بی بی چک بوده  یا قرصی یا آمپولی زده بودی  حتما واسه اون بوده

پس نیستی   پریود میشی  اون هاله هم یا مشکل از بی بی چک بوده  یا قرصی یا آمپولی زده بو ...

ایشالا.. شاید بی بی چکه مشکل داشته اما ن قرص مصرف میکنم ن امپول زدم 

جرات ندارم برم ازمایش بدم خداکنه امروز پریود بشم خلاص شم از این همه استرس

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا.. شاید بی بی چکه مشکل داشته اما ن قرص مصرف میکنم ن امپول زدم  جرات ندارم برم ازمایش بدم ...

ایشالا هرچی قسمتته  ولی احتمالا پریود میشی ولی اگ دیدی خیلی به تاخیر افتاده حتما برو دکتر شاید خدایی نکرده مشکل دیگ  ای داشته باشی البته اگ پریودت منظمه

ایشالا هرچی قسمتته  ولی احتمالا پریود میشی ولی اگ دیدی خیلی به تاخیر افتاده حتما برو دکتر شاید ...

اره پریودم منظمه دورشم 28روزه

مرررررسی عزیزم بابته راهنماییات🌷🌷🌷😍😍

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

نمیخام ناامیدت کنم ولی منم دوشب پیش بی بی چکم مثبت شد تازه خطش از مال شمام پررنگ تر بود فرداش دوباره یکی امتحان کردم منفی شد...اخه چهارده روزم زوده عزیزم واسه مثیت شدن.....انشالله ک شما مث من نشیو باردار باشی..ولی برا مطمئن شدنت دوتو دیگه امتحان کن