2821
2789
عنوان

دوستم ماشین خریده لطفا بیاین😞😞

2160 بازدید | 73 پست

اول از همه بگم من خودم از اون دخترا نیستم بشینم تلاش نکنم بقیه همه چیز اکی کنن برام اتفاقا اکتیو فعالم ولی وقتی شنیدم دوستم ماشین خریده ی جوری شدم حس حسادت نیستا ی جور ناراحتی

من الان دانشجو هستم و شاغل تمام خرجم بخاطر شرایط خانوادم با خودم گاهی این وسط پس انداز طلا و سکه هم داشتم

ناراحتین از اینه که خدا چرا به منی ک انقدر دارم سخت تلاش میکنم بدون یک روز مرخصی همچین هدفی که مد نظرم و نداده ولی خیلی راحت به اون داده و کلا شانسش خوبه

هم شوهر خوبی کرد هم ماشین گرفت البته شاغل نیست خرجش و بقبه میدن

احساس میکنم تمام مدت که رفتم سرکار بی فایده بوده

منم شاغلم دوستام ماشین خریدن ولی من مثل شما پس انداز و خونه و.... خودتو با بقیه مقایسه نکن، بعدا پس اندازهاتو جمع کردی شما هم ماشین بخر.

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم چه حرفیه شما داری خرج خودت رو در میاری و حتی پس انداز میکنیمطمئنا اگر خرج و مخارج و پس انداز ش ...

اره تو ذهنم با خودم میگم فلانی تو خودت و بلگذشته خودت مقایسه کن ببین چقدر پیشرفت کردی ولی اصلا تو دلم ی حالیم

بهت حق میدم

راس میگی

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

هر کسی شرایط زندگیش به یک شکله البته درکت میکنمولی از شما پایین تر هم هست

بعد من مجبورم هر روز برم بیام

اخه با سطح دراندم نمیشه اصلا وامی برای ماشین گرفت

خب حسادت داره طبیعیه. اما شما که نمیتونی برای این موصوع کاری کنی. پس به جای اینکه به زندگی دوستت فکر کنی یا اصلا با همچین ادم دوستی کنی که ناامیدی و وارد زندگیت کنه با ادم های تلاشگر و هدفمند دوست شو که به هم انگیزه بدین و هر روز به خواسته های بیشتریتون برسین.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز