2821
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 84 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ب ترتیب پیش برو مثلا از اتاق شروع کردی همه چیه اتاق و بریز بیرون چیزای لازم و بشور و مابقی و از اول مرتب بچین دیواراش کفش کمد ها همه تمیز شن داخل کمد ها همه بیرون ریخته شن چیده شن بعد رخت خواب هارو بریز مرتب بچین همرو اینطوری تاااا تموم شه...برنامه ریزی کن دیگه مثلا ما رخت خواب هارو میژاریم آخر سر یا چیزایی که زیاد دم دسته میژاریم روزای آخر مثل کابینتی که توش حبوبات و ادویه ایناس چون باز بهم میریزه

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است ؟! من ز میخانه چشمان تو هر لحظه خرابم❤️ درخواست دوستی نده بیشعور!😒

اره از ریشه میشورم و تمیز میکنم فرشا میدم قالیشویی تخت ها مربوط به هراتاق رو باز میکنم بیرون میارم ...

مصرف شیشه پاک کنت زیاده ها😂😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چیا رو بشور بساب میکنیهمه مختویات کابینتا رو از اول میشوری؟؟

خودتو نکش فقط ظرف های مصرفی بشور بقیه رو با دستمال تمیز کنهمه ظرفهامو با دستمال تازه خیس تمیز کردم قبلا میذاشتم ماشین دیدم آب مصرف میشه منم که ظرف هارو محدود مصرف دارم

متاسفم برای کسایی ک تو ذوق میزنن میترسانند اسی جانوالا ما هنوز ب بهونه روزه بودن کاری نکردیم😂😂

خخخ منم زیاد کاری نکردم فقط ملافه ها رو شستم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
چرا برای کف از شیشه پاک کن استفاده می کنی؟

چون حسابی تمیز میشه من کلا برا سرامیک از شیشه پاک کن استفاده میکنم ...سرامیک هام سفید براقن وقتی شیشه پاک کن میزنم مثه آیینه میدرخشن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز