2821
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 84 پست
اون حتی به دختربچه های کوچیک رحم نکرد و بهشون تجاوز کرد حتی به دختر خودش هم گفت اگر دخترم نبودی فلان ...

بی شرفیئییی هست که حد نداره

ببین فقط به زبان بدن این اشغال توجه کن

بازی روانی راه انداخته

به خدا ج ن گ نمیشه

بی شرفیئییی هست که حد نداره ببین فقط به زبان بدن این اشغال توجه کن بازی روانی راه انداخته به خدا ج ن ...

منم همینو میگم

همه اینا جنگ رسانه است برای فشار بیشتر توی مذاکرات و گرفتن امتیاز

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید چن منظوره پارچه مبل رو خراب نمیکنه یا چوبشو؟واسه گاز عالیه روش هم نوشته واسه مبل هم میشه استف ...

باید روش رو بخونی ، رافونه یه محصولی داره که برای چوب هست

برای مبل خواستی چند منظوره استفاده کنی اول اسپری کن روی دستمال بعد بکش روی مبل ، اول یه جایی که توی دید نباشه امتحان کن مثلا پشت مبل ، ببین پارچه تغییری میکنه یانه بعد مبل هارو تمیز کن

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

باید روش رو بخونی ، رافونه یه محصولی داره که برای چوب هست برای مبل خواستی چند منظوره استفاده کنی اول ...

دستت درد نکنه میخواستم همین کارو بکنم اسمش چند منظوره نانو نیپ هست زرد رنگ

ما حلوا گردویی و شیرینی محلی هم باید بپزیم و من حتی هنوز خونه تکونیمو هم شروع نکردم و تازه لباسای دخ ...

هنوز وقت داری

اسم شیرینی محلیتون چیه؟

من تو فکر پختن شیرینی ام متفاوت باشه

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

دستت درد نکنه میخواستم همین کارو بکنم اسمش چند منظوره نانو نیپ هست زرد رنگ

خواهش میکنم، نانو هم خوبه تعریفشو شنیدم

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز