2777
2789

دخترم دوسال و نیمه هست -وای بخدا بعضی روزا هیچی نمیخوره جدیدا با من لج کرده از دستم غذا نمیخوره از بس با بشقاب و قاشق و شربت تقویتی دویدم دنبالش - میدونم کارم اشتباهه دیگه بهم نگین ولی دست خودم نیست اگه به زور غذا بهش ندم اصلا نمیگه گرسنمه خودشو با نون خالی سیر میکنه که غذا نخوره خیلی هم لاغر و ریزه چون تحرکش زیاده ماشالا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت اشتها اور مثل زینک بهش بده دکتر تغذیه ببرش

همه این کارا رو کردم بخدا بازیگوشه وقت نمیذاره برا غذا خوردن وقتی دونفری تنها هستیم بهتره ولی اگه جایی بریم یا مهمون داشته باشیم هیچی نمیخوره

پسر منم همینه 3 سالشه هیچی نمیخوره خواهرم شربت کیندر رو پیشنهاد داده برا پسرش استفاده کرده میگه خیلی خوبه ایندفعه باید از اون بگیرم ببینم چجوریه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
پسر منم همینه 3 سالشه هیچی نمیخوره خواهرم شربت کیندر رو پیشنهاد داده برا پسرش استفاده کرده میگه خیلی ...

دکتر برای دخترم شربن کیدز اشتها اور و زینک سولفات داده - حدود یه هفته هست میخوره ولی هنوز اثری ندیدم

دکتر برای دخترم شربن کیدز اشتها اور و زینک سولفات داده - حدود یه هفته هست میخوره ولی هنوز اثری ندیدم

پس ادامه بده تو یه هفته مشخص نمیشه که

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹