2777
2789
عنوان

تولدت مبارک همسرجان

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 27 پست

خوب چرا تولد داداشتون با همسرتون یکی نگیرین که اینطوری حال روحی ایشون هم عوض بشه هرچند اگر تازه فوت شده باشن فکر کنم داداشتون امادگی حضور تو هیچ مهمونی نداشته باشه اما برای بچه ها خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان سینه داشت. پسرش دوسال و هشت ماهشه!

ای خدا بیچاره پسرش چقدسخته براش خداصبرش بده تورو خدا بچشومولظبش باشین الان اشک توچشام جمع شد 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
خوب چرا تولد داداشتون با همسرتون یکی نگیرین که اینطوری حال روحی ایشون هم عوض بشه هرچند اگر تازه فوت ...

البته این هم فکر خوبیه. براردم فعلا پیش ماست. اون مرحومه هم خودش عاشق این برنامه هابود!

پاتختی برای پسر،؟

والله خانواده عروس با اینکه فامیلشون هستند گفتند ما دوست نداریم. البته فکر کنم حوصله ریخت و پاشش را نداشتند! این شد که خونه ما چون بزرگتره، بر گزار کردیم دیگه!

اخییی 💔💔💔💔 چند سالش بود ؟ چه قدر سخت 😭😭 چی بگم ، خدا بهتون صبر بده

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
33 سالش بود!

عزیزم 💔💔💔 ان شاا.... در آرامش باشه ، خیلی خیلی هوای بچه ی برادرت رو داشته باش

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
خدا واقعا برای هیچ بچه ای نخواهد! هر چقدر هم بهش محبت کنی جای مهر مادری را نمی گیره!

😭😭😭 اره ولی باز اطرافیان مخصوصا خانم ها هواش رو داشته باشن خیلی بهتره 😢