2777
2789
عنوان

تولدت مبارک همسرجان

318 بازدید | 27 پست

امسال برامون خاطرات خوبی نداشت تا حالا. از دست دادن زن داداشم برامون گرون تموم شد خیلی. هنوز هم هضمش نکردیم! فعلا برادرم وپسرش بیشتر پیش ما هستند تا کمی اوضاعشون آرومتر بشه! به خاطر مصادف شدن تولد پسرم با ختم زن داداشم برای اون برنامه ای نگرفتم البته دوست خوبم براش برنامه کوچکی ترتیب داد! حالا به خاطر صبوری همسرم و تحمل شرایط جدید می خواهم فرداشب راش تولدش را پررنگ تر از سالهای قبل برگزار کنم!مثلا حال و هوامون عوض بشه، هر چند از درون داغونیم همه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم خداصبرتون بده داداشت بیچاره چرا زنداداشت فوتدشد؟پسرش چندسالشه؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ییه دور همی بگیر جشن نگیر ! کمترین کاری که میتونسته بکنه درک شرایط بوده تخم دو زرده که نذاشته! یه کا ...

اتفاقا برادرم هم تولدش 15 خرداده! بنده خدا همیشه میفته وسط تعطیلات تولدش. حالا برای اون هم یک فکری می کنم امسال خصوصا!

ییه دور همی بگیر جشن نگیر ! کمترین کاری که میتونسته بکنه درک شرایط بوده تخم دو زرده که نذاشته! یه کا ...

اینو باید به مادرشوهرم بگی که دلش برای پسرش خیلی می سوزه! انگار نه انگار که به پیشنهاد خود من چند ماه پیش برای پسرش پاتختی گرفتم تو خونم!