2777
2789
عنوان

قصد دارم دیگه زندگیمو تموم کنم

64 بازدید | 7 پست

۶ سال پیش بابام دلش خواست تا قبل از مرگش خودش خونشو بین بچه هاش تقسیم کنه

یهو مامانم وارد عمل شد گفت خونه رو به نام من بزن اینا بچه هستن بعدا بهشون میدم حقشونو

بعدشم طلاق گرفت و

زد زیرش میگه مال خودمه به هیچکسم نمیدم،

بعد از ۶ سال دوباره تلاش کردم بهش گفتم حق منو بهم بده گفت لیاقتت یه تیکه عنه اگر میخوای بت بدم

عاق والدینت میکنم چرا از من ارث میخوای

بخدا قلبم از شدت این غصه ها درد میکنه

شما بگید چیکار کنم

مامانت شوهر کرده؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره.

جوونه؟

میتونه بازم بچه دار بشه؟

خدا کنه به اسم شوهرش نزنه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
جوونه؟میتونه بازم بچه دار بشه؟خدا کنه به اسم شوهرش نزنه

نمیده به ما دیگه، تا روزی که زندست خرجش میکنه از بین میبره، خیلی ولخرجه باورت نمیشه بگم دررروز ۱۰ میلیون حداقل خرج میکنه

نمیده به ما دیگه، تا روزی که زندست خرجش میکنه از بین میبره، خیلی ولخرجه باورت نمیشه بگم دررروز ۱۰ می ...

چی بگم

پس بی خودی اعصابتو خورد نکن

مادر این مدلی ندیده بودم که دیدم