2777
2789
عنوان

چکار کنم دیگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 37 پست
هیچ کاری نمیتونی بکنی عزیزم فقط باید تحمل کنی وصبر چون اگه چیزی بگی میگن حسودی میکنی 

چیزی نیستن برای حسودی 

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال دختر غرور و شخصیتتو  حفظ کن وگرنه هم خودت اذیت میشی و هم شاید اونا خوشحال بشن (البته شای ...

عزیزم من خیلی بیخیالم جلوشون فقط میگه بابات کمکتون کنه وظیفشه میخوام بکشمشون  

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
شما بودین چکار میکردین؟

عزیزم منم دقیقا مشکل تورو دارم ۵ساله عروسی کردیم حتی یه زنگ نزدن ببینن مردیم یا زنده اولش هزار وعده و وعید دادن بعدش هرکی رفت واسه خودش انگار نه انگار

ما  اینکار رو میگیم هم دختر داده هم شرف

شما هم اشتباه میگین 

یعنی چی کسی به دخترش کمک مالی کنه بی شرف میشه ؟

حالا اونم باید مساوات رو رعایت میکرد

من بابام به برادرم خیییلییی داد منم یه روز به مامانم گفتم من برادرم و خانوادش رو خیلی دوست دارم اما با این بی عدالتی هاتون رابطه مارو هم خراب میکنین

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
به نظرمن هرچی پول ندن بهتر همش منت میزارن 

نداده منت دارن مثلامیگه چراچاق شدین؟؟؟؟؟

تمام پولاتونو نخورید   

شما هم اشتباه میگین  یعنی چی کسی به دخترش کمک مالی کنه بی شرف میشه ؟ حالا اونم باید مساوات رو ...

نه پدر من اگر هزاربه برادرم بدههمونقدرم به من میده مساوات خیلی مهمه

حالا یکسر برای من کلاس میگذارن که جهیزیه میلیونی میخواد بخره

تو هم بگو پسرتون چی داشت که جهیزیه میلیونی در مقابلش میخواستید؟! عردسی انچنانی. خونه انچنانی! بگو ما عادت داریم با هر کس مثل خودشون رفتار کنیم. همین جهیزیه ای هم که اوردم زیاد بود پشیمونم

عزیزم منم دقیقا مشکل تورو دارم ۵ساله عروسی کردیم حتی یه زنگ نزدن ببینن مردیم یا زنده اولش هزار وعده ...

مرض دارن شب خواستگاری قول بیخود میدن 

نداده منت دارن مثلامیگه چراچاق شدین؟؟؟؟؟  تمام پولاتونو نخورید  

پس همون بهترندن بگو بسکه میخوریم چاق شدیم حرصشون بده.

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
تو هم بگو پسرتون چی داشت که جهیزیه میلیونی در مقابلش میخواستید؟! عردسی انچنانی. خونه انچنانی! بگو ما ...

جهیزیه مناز زندگی 30ساله مادرشوهرم بهتره اما حرف یزنن 

پس همون بهترندن بگو بسکه میخوریم چاق شدیم حرصشون بده.

اتفاقا باراخری بهشون گفتن پدرم منوعادت نداده به کم خوراکی منم پسرمو