مامان_محمدامین_مهدا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 409 عنوان چکار کنم دیگه؟ 218 بازدید | 37 پست سلام دوستان6ساله ازدواج کردم خانواده اقاکوچکترین کمکی بهمون نکردن بااینکه شب خواستگاری قرارشد پدرشوهرم عروسی بگیره امانکرد منم چیزی نگفتم اول زندگیموباقرض شروع کردیم حالا امروز مابه هزارتومن کارمون گیره پدر شوهرم رفت برای نامزد دخترش یا همون دامادایندش خونه اجاره کرد لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم 1397/03/05 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_محمدامین_مهدا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 409 شما بودین چکار میکردین؟ لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
مامان_محمدامین_مهدا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 409 در ضمن خواهرشوهر من یکبار طلاق گرفته البته بامهریه لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
منم_منم_مادرتون عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2955 عه اسم دختر منم مهداس😊😊😊 خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)
مامان_محمدامین_مهدا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 409 حالا یکسر برای من کلاس میگذارن که جهیزیه میلیونی میخواد بخره لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
مامان_محمدمهدی_بابا عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 2616 خیلی سخته اما و=متاسفانه نمیشه کاریش کرد پدرشوهر من هم اول به جاریم گفت بهت زمین میدم دم عروسی گفت نه مال خودمه به کسی نمی دم .مال خودشونه نمیشه مجبورشون کنی تازه لج می کنن انشالا خدا خودش ما رو بی نیاز کنه
مامان_محمدامین_مهدا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 409 عه اسم دختر منم مهداس😊😊😊 خترم انشاالله در اینده 4ساله دیگه لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8587 بنظرم اصلا توقعی از کسی نداشته باش،ولی توقع نداشته باشی هم خودتون تلاشتونو میکنید هم خدا کمک میکنه ❤❤❤
مامان_محمدامین_مهدا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 409 خیلی سخته اما و=متاسفانه نمیشه کاریش کرد پدرشوهر من هم اول به جاریم گفت بهت زمین میدم دم عروسی گفت ن ... الهی امین لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
parisa69 عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 814 هیچ کاری نمیتونی بکنی عزیزم فقط باید تحمل کنی وصبر چون اگه چیزی بگی میگن حسودی میکنی
مامان_محمدامین_مهدا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 409 ما اینکار رو میگیم هم دختر داده هم شرف لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
roz_tala عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 2283 منم کلی بهم قول دادن هیییییچ کاری هم نکردنبرا جاری خونه خریدنجاری بعدی هم هنوز نیومده به فکرن براش بخرنمااااله خودشونه اختیارشو دارننوشه جانشوندوسشون دارم،هیچ توقعی هم ندارمخودمم مستاجرم.امسال میخام برم یجای بهتر پولم نمیرسه
afsaneh___67 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 24061 حالا یکسر برای من کلاس میگذارن که جهیزیه میلیونی میخواد بخره مگه جهیزیه هزاری هم داریم،؟؟؟مال خودشونه به هرکی دلشون بخواد میدن کسی نمیتونه ازشون ایراد بگیره