2821
2789

بچه ها من تحمل سر کار رفتن ندارم خسته شدم از سرکار رفتن اصن بنظرم زن همون خانه دار باشی خوبه

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

یکی با سرکار رفتن از زندگی لذت میبره یکی با خونه داری .من با سرکار رفتن احساس زنده بودن میکنم

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی با سرکار رفتن از زندگی لذت میبره یکی با خونه داری .من با سرکار رفتن احساس زنده بودن میکنم

شاید من کاری که فشار بهم بیاد و اصلا دوست ندارم

وااای خیلی خسته کنندست

البته من یه مدت تو کارخونه ها کار میکردم چون خیلی پول لازم بودم

ولی نتونستم تحمل کنم الان اومدم بیرون

شب ها جنازه میومدم

حال روحیم انقد بد میشد ها

با گریه غذا میخوردم

دست خودم نبود من کلا از بیرون رفتن هم زیاد خوشم نمیاد

شاید من کاری که فشار بهم بیاد و اصلا دوست ندارم

خب شغلت رو عوض کن

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

وااای خیلی خسته کنندست البته من یه مدت تو کارخونه ها کار میکردم چون خیلی پول لازم بودم ولی نتونستم ت ...

دیقاا منم اینطوری ام خونم به طور کار می کنم یطور

مخصوصا اینکه صاحب کار خیلی بهم فشار میاره

جرعت نمی کنم به مامانم بگم نمیرم بهم حرف می زند حالا موندم چکار کنم

۳ روز در هفته میرم اداره ...به اصرار خودم همسرم زیاد راضی نیست ساعت ۷ صبح تا ۲ بعداژظهر ....خسته که نمیشم ولی سختی داره

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
کارت چیه؟

کار آموزم حقوقم نمیگیرم

مثلا هرشب باید گزارش کار بفرستم مدیرمون رو گزارشکار خیلی حساسه حتی به تماس کوچیکم باید بنویسم یا حتی خاموش کردن لپ تاپم باید بنویسم در این حد

۳ روز در هفته میرم اداره ...به اصرار خودم همسرم زیاد راضی نیست ساعت ۷ صبح تا ۲ بعداژظهر ....خسته که ...

سه روز که خوبه چیزی نیست که

کار آموزم حقوقم نمیگیرم مثلا هرشب باید گزارش کار بفرستم مدیرمون رو گزارشکار خیلی حساسه حتی به تماس ک ...

عزیزم کارآموزی هم حقوق داره یعنی چی حقوق نمیگیرم. باید قرارداد مینوشتی از اول. مثلا یک هفته تست بقیه اش با حقوق

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز